Anmeldelser af Trullo San Giovanni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Trullo San Giovanni

Læs personlige anmeldelser af Trullo San Giovanni som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Trullo San Giovanni. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og familien fra Kolding boede på Trulli San Giovanni i Ceglie Messapica fra d. 9. til d. 16. juli 2011. Inden da havde de været en nat på Amalfikysten og derefter fortsatte deres tur til Matera og Napoli.

Vi havde en rigtig fin tur med masser af autentiske oplevelser og søde mennesker i SydItalien.
Vi synes dog, der var alt for langt at køre for at komme til Amalfikysten blot for at overnatte een gang; der ville vi meget hellere ha' kørt en lille times tid mod den endelige distination i Øst og så overnattet et hyggeligt sted der.

Trullien var bare så hyggelig og swimmingpoolen skøn og vi nød det meget. Dejligt med en grill og grøntsager i haven; det blev til nogle gode grillaftener.

I Matera oplevede vi noget helt andet og det var fantastisk. Dejligt hotel; blot lidt ærgeligt at ungerne ikke måtte benytte poolen og hele wellnessområdet!! Havde vi vidst det, havde vi ikke boet der! Vi fik dog alligevel lov til at benytte poolen og det var da også noget peberet! Vi troede, det var inkluderet i prisen ....... 80 kr for en svømmetur pr gang er dyrere end i DK!!!

Napoli var for vild! Hold da fest for et leben! Fantastisk lejlighed at bo i; dog var badeværelset uhumsk og det var et under, vi fik et bad, for der kom knap vand ud af bruseren ........ Vi ville rigtigt gerne ha spist på stedet, som I havde anbefalet, men værten virkede så mut, at vi ikke ville spørge. Vi fik dog dejlig mad ude i byen, fantastiske pizzaer!

Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi håber, vi kommer igen. Tak for jeres gode service undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Il Nido degli Agrumi

Fasano, Apulien

Trulli Le Tortorelle

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Trulli Le Tortorelle

Monopoli, Apulien

Trulli Antichi

Gioia del Colle, Apulien

search map