Villa i Ceglie Messapica i Apulien

Trullo San Giovanni

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den nærmeste strand finder du ved Ostuni-Villanova 25 km fra stedet, og hvis du har brug for et supermarked, kan du nøjes med at køre til byen Ceglie Massapica, som ligger blot 4 km fra villaen.

Hold din ferie i en renoveret trullo

I Apulien finder du de helt specielle trulli-huse, som måske bedst kan sammenlignes med små "pandekagehuse". Heldigvis er mange af dem blevet bevaret, og de er også kommet med på UNESCO's liste over verdensarv. En trullo skal renoveres med de oprindelige materialer og her på Trullo San Giovanni er der kælet for detaljerne. Haven præges af de mange forskellige frugttræer samt den skønne pool med strandeffekt på 12 x 6 meter. Dybden er 0-1,6 meter, så selv mindre børn kan bade i den lave ende. Udsigten over Ceglies bakker er fantastisk, så her har du alle forudsætninger for en ferie i fred og ro omgivet af charme og hyggelige rammer.

Læs mere om Trullo San Giovanni

Nyd det gode vejr ved huset eller på udflugt

I en af nabobygningerne er der en udendørs spiseplads med skøn udsigt og en stemning, der leder tankerne hen på svundne tider. Villaens placering er god i forhold til udflugter til den eksotiske Itria-dal, der rummer flere spændende byer som bl.a. Ostuni, Alberobello og Martina Franca, men også en helt enestående natur. I området fremstilles flere gode vine og ikke mindst olivenolie af høj kvalitet.

Villa med 6/8 sovepladser:
Villaen (140 m2) består af forskellige sammensatte trullibygninger. Hovedbygningen rummer en opholdsstue med sofaer og pejs, og godt udstyret køkken med spisebord samt udgang til grill- og pool området. Der er også udendørs spiseplads. Der er et dobbeltværelse og to værelser med separate senge, som kan rykkes sammen, et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt et ekstra toilet. I en separat trullo med direkte indgang fra haven er der endnu et soveværelse samt badeværelse med toilet og bruser samt en lille terrasse. I alt er der altså tre soveværelser, et stort badeværelse og et separat toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Il Nido degli Agrumi

Fasano, Apulien

Trulli Le Tortorelle

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Trulli Antichi

Gioia del Colle, Apulien

Trulli Le Tortorelle

Monopoli, Apulien

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Populært i Apulien

search map