Hotel i Ceglie Messapica i Apulien

Relais La Fontanina

 
Relais La Fontanina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais La Fontanina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ceglie Messapica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke altid ligetil for almindelige dødelige at gennemskue, hvilke kriterier der ligger til grund for tilkendelsen af hotellernes stjerner. Tag nu bare Relais La Fontanina, der har fire stjerner. Hvad dækker disse stjerner over? Visse værelser er ganske flotte og nyindrettede, andre er gamle og slidte, og det samlede indtryk er ... blandet.

Imødekommenhed alle vegne

Hvis man derfor kommer her med forventninger om et gennemført lækkert hotel, bliver man let skuffet, men hvis man ikke tager den slags så tungt og derimod tillægger mad og imødekommenhed stor vægt, kan man dårligt andet end at juble. Såvel ejere som ansatte er nemlig yderst sympatiske og gæstfri, og restauranten er simpelthen fremragende!

Læs mere om Relais La Fontanina

Pool og eftertragtet restaurant

Her er også svømmebassin, stor parkeringsplads, fitness room og skønhedscenter. Men først og sidst er her altså restauranten, der - hvis vi skulle sige det med Michelin-guidens ord - er en omvej værd.

36 værelser med komfort

Her er i alt 36 værelser, der alle har aircondition, minibar, fladskærmsfjernsyn og eget badeværelse.

Lejlighederne på Relais La Fontanina

Comfort-værelse

De 25 comfort-værelser ligger alle på 1. sal og har alle aircondition, fladskæmsfjernsyn, minibar og rummeligt badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer. Visse af disse værelser kan gæste op til 4 personer.

Superior-værelse (med terrasse)

De fleste af de 12 superior værelser ligger i stueetagen. De eneste 2 der ligger på første sal, er forbundet af en mellemdør og egner sig til familier. De er alle inspireret af vin, hvorfor man har indrettet dem i stærke mørkerøde farver med bløde tæppe på gulvene. Hvert af disse værelser har et vandmassagekar placeret over for sengen adskilt fra det egentlig badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne har desuden aircondition, fladskæmsfjernsyn, minibar, elkedel, gratis trådløs internetadgang og udgang til privat terrasse med bord og stole (dog uden nogen udsigt).

Suite Lamia

Denne suite er på i alt 80 m² og er faktisk et helt hus beliggende for sig selv. Huset stammer fra slutningen af 1800-tallet og er bygget i de flotte tufo-sten fra området, hvilket givet det en særlig rustik atmosfære. Foran huset er der en stor solterrasse der kikker over svømmebassinet. Huset er inddelt i soveværelse med dobbeltseng og fladskærmfjernsyn samt dvd-afspiller, stue med pejs, bord og stole samt udgang til terrasse, mini-wellness værelse med jacuzzi og tyrkisk bad samt fitness-cykel og separat badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Huset er udstyret med aircondition og trådløs internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map