Agriturismo i Ceglie Messapica i Apulien

Masseria Casina Vitale

 
Masseria Casina Vitale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Casina Vitale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ceglie Messapica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria Casina Vitale var oprindelig en typisk bondegård fra Salento-området i det sydlige Apulien. Bygningen, som blev opført i 1800-tallet, består af de lokale hvide stenblokke og ligger lidt afsides (ca. 100 meters afstand) i forhold til hovedvejen mellem selve Ceglie Messapica (3 km) og Ostuni (7 km).

Fredelige omgivelser

En stor park med århundrede gamle træer sikrer fredelige omgivelser. Lige uden for gårdens mur er der parkeringsplads. I hovedbygningen bor ejerfamilien, og der er sidenhen blevet tilføjet reception, spisesal og køkken. Gæsternes værelser vender alle ud til den stemningsfulde gårdsplads, hvor der er et enormt oliventræ samt parasoller og havemøbler.

Læs mere om Masseria Casina Vitale

Indbydende poolanlæg

Få skridt fra boligerne har ejerne opført et flot svømmebassin med let adgang - også for små børn - med en solterrasse i træværk med liggestole og parasoller. Fra terrassen har du udsigt over en olivenplantage med imponerende store gamle træer - som leder tankerne hen på skulpturer!

Bliv bespist med lokale råvarer

Restauranten ligger i stueetagen under høje hvælvingelofter i sten. Her serveres deres traditionelle retter baseret især på grøntsager og pasta med det gode lokale brød og den robuste vin - her får alle den bedste næring, man kan drømme om. For eksempel består morgenmadsbuffet'en kun af hjemmelavede produkter.

Velindrettede værelser

Der er her kun få værelser og er alle møbleret smagfuldt med senge i støbejern og klassiske træmøbler. De originale krydsede hvælvingelofter understreger den hyggelige indretning. Alle værelser har fjernsyn, køleskab, eget badeværelse / toilet samt selvstændig varmeanlæg til de kolde årstider. Der findes desuden værelser med egen veranda samt tekøkken. Nogle værelser har plads til op til fire eller fem personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Masseria Casina Vitale

Læs personlige anmeldelser af Masseria Casina Vitale som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Casina Vitale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Masseria Casina Vitale

Super god oplevelse - varm anbefaling

Masseria Casina Vitale kombinerer alt, hvad hjertet kan begære, hvis man er til ro, smukke omgivelser, nærhed til fantastiske udflugtsmål, dejlig pool, hjertevarm og personlig service, lokalt køkken og privat trænings-/løbebane i en lille skov på området. Sådan!
Isabella og Adriano fik os til at føle os meget velkomne - trods sproglige udfordringer! Og det er jo en del af charmen ved at rejse udenlands.

Læs mere

Dejlig region og fin pool

Lejligheden (nr 11) vi havde var virkelig fin. Tæt på poolen, lille køkken, superfint badeværelse og privat terrasse.
Poolområdet var pænt arrangeret og poolen var helt i top. Værterne virkede meget uinteresserede og nonchalante, på grænsen til kedsomhed. Morgenmaden var under al kritik - kedeligt brød og svedige ostskiver, meget lille udvalg (ost, brød, saft, kage og skinke). Der stod på initalias hjemmeside, at der var god og hjemmelavet morgenmad - det var det ikke! Vi spiste middag én gang på gården - det var ok - lidt dyr (ca. 900 sek til to voksne og en 8 årig).
Placeringen af gården var perfekt! Tæt på alt, hvad vi ønskede at gøre og se, og tæt på mange gode spisesteder

Læs mere

Lækker mad og fuldkommen ro.

den her bondegård var det perfekte afbræk i en travl arbejdsuge i Puglia - Isabella og hendes mand tog hjertelig imod os, og især den lækre aftensmad var uforglemmelig.

Læs mere

skønt område, dejligt sted

Meget smukt område i Italien med mange gamle byer, ikke alt for mange turister.
Masseria Casina Vitale med Isabella og Adriano kan absolut anbefales, hyggeligt, roligt og dejligt afslappet. Skønt værtspar, dejlig pool og hyggelige værelser. Absolut anbefalelsesværdigt at spise aftensmad hos Isabella, hun laver rigtigt originalt lækkert italiensk mad.

Læs mere

vidunderligt

Olivenlunde og stengærder overalt. Pludselig rejser der sig en flot istandsat hovedbygning bag en stor gitterport. Man kommer ind på en gårdsplads, hvor alt er stilrent og klassisk og pænt og opryddet. Værelset er i klassisk stil i en renoveret længe med et dejligt badeværelse med rummelig bruseniche og et lille tekøkken med komfur og køleskab og med egen lille terrasse og med udgang til en dejlig stor pool og poolområde med liggestole. Morgenmaden og aftensmaden indtages i spisestuen, hvor værtinden Isabella sørger godt for en og kaster sig ud i at tale engelsk efter bedste evne. Hun er en formidabel madlaverske, opdager man, hvis man om morgenen booker sig til aftensmad samme aften. Det er det klassiske italienske måltid: vin, vand, antipasta, pasta, kødret, frugt og dessert og en citronlikør til sidst. Lækkert! Værelset bliver rengjort hver dag, sengen bliver redt, og sengetøj og håndklæder bliver skiftet hyppigt. Hvis man går ind i den private skov på ejendommen, følger stedets godmodige labrador troligt med.

Læs mere

Bo og hans rejsefælle fra Vedbæk boede på Masseria Casina Vitale i Ceglie Messapica fra d. 15. til d. 18. september 2007. Inden da boede de i Ostuni.

Vi havde en aldeles vellykket tur til Apulien. Vi har rejst rigtig meget i Italien, men havde denne del af landet og trullo'erne på vores ønskeliste.

Castello Giulia/Trullo Aurora lå jo bare helt vidunderligt og indfriede alle vores høje forventninger. Vi var jo så heldige, at vi havde hele grunden for os selv, da de to lejligheder i Castello Giulia ikke var udlejet. Til gengæld var vi i ugens løb blevet lidt nysgerrige efter at se "slottet" indvendigt, så lørdag formiddag, da vi skulle aflevere nøglen til Trullo Aurora, fik vi lov til at komme ind og se de to ferielejligheder. De viste sig at være samme flotte standard som "vores" trullo.

Samme lørdag var der en australsk familie på 12 personer, der skulle leje hele komplekset, og det kunne vi også rigtig godt tænke os, hvis vi en dag fik samlet familien til en Apulien-tur. Bedre ferie-forhold kan man næsten ikke have: fred, ro, privatliv og ikke mindst en skøn, skøn udsigt.

Masseria Casina Vitale er også et dejligt sted, men kan efter vores mening ikke måle sig med "vores" trullo. Man er jo i sagens natur tættere på andre mennesker på sådan et hotelagtigt sted og det giver selvfølgelig lidt mere uro. Men værtsparret er nogle utroligt søde mennesker. I havde også skrevet noget om, at alt hvad der blev serveret var hjemmelavet. Nu er vi nok meget forvænte, og vi var ikke imponeret. Det er vi nu sjældent over italiensk morgenmad, men vi havde nok skruet forventningerne op, da vi læste om det hjemmelavede. Der var også hjemmelavet syltetøj, hjemmebagt kage og nogle små hjemmebagte småkage-agtige kager om morgenen. Men til gengæld blev der serveret det, vi kalder saftevandsjuice. Friskpresset juice ville jo efter vores mening have gjort sig lidt bedre. Og brødet var så tørt, at jeg personligt foretrak de små pakker med ristet brød.

Der er helt sikkert ikke sidste gang, vi har lejet feriebolig gennem In-Italia. På jeres hjemmeside har jeg set flere spændende boliger, og ellers er jeg sikker på, at du kan hjælpe os med at finde den rigtige bolig til os, som du også gjorde denne gang.

Læs mere
 
search map