Villa i Castro i Apulien

Villa Piazzetta

 
Villa Piazzetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Piazzetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Piazzetta er en vidunderlig villa, som ligger i Castro by. Luften pulserer af usædvanlig sødme fra de mange planter på terrasserne og fra den indbydende lagune, som villaen har udsigt til.

Udendørsarealerne er rummelige og mange (terrasser og verandaer), og der er en fantastisk udsigt over vandet og Castro by. Til villaen hører en oase af en lille park på 1000 m². Torvet og havnen ligger blot få 100 m væk. Op til Castros gamle bydel er der ca. 1 km.

Læs mere om Villa Piazzetta

Før man ankommer til hoveddøren, skal man lige op ad nogle ganske få trappetrin.Det kan være lidt problematisk at parkere lige neden foran villaen, så man kan med fordel efterlade bilen på en større parkeringsplads (gratis) 300 m fra villaen.

Villa 120 m² med 6-9 sovepladser:
- huset er fordelt på 2 etager med en hovedbygning og et anneks. I hovedhuset findes der en opholdsstue, en spisestue med dobbelt sovesofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et rummeligt badeværelse med kar. I annekset er der et soveværelse med dobbeltseng, en enkeltseng i gangen, køkkenhjørne og toilet (uden bad). Der er desuden vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map