Villa i Castro i Apulien

Antica Pajara

 
Antica Pajara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antica Pajara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du er næsten kommet så langt sydpå, som du kan på det italienske fastland. Både kulturen og naturen er her noget helt andet, end du oplever længere nordpå. Her er varmere, og det gælder både luften, vandet og menneskene.

Afslapning i haven

Nyd udsigten over klippekysten fra din dejlige terrasse med et køligt glas vin i hånden. Du er omgivet af den karakteristiske vegetation, som på samme tid danner en smuk ramme om det gamle bondehus og giver friskhed i den ca. 1000 m² store have med de mange små terrasser og den 20 m² store pool.

Læs mere om Antica Pajara

Alt hvad du har brug for

Nu er det jo ikke, fordi man har brug for så forfærdelig meget til et ophold i Syditalien på den varme årstid, men myggenet for vinduerne er nu en god ting, også selvom du måske vil foretrække at holde vinduerne lukkede og bruge aircondition. Du har også en grill i haven, to parkeringspladser, vaskemaskine og internetadgang.

Ét med naturen

Det er spændende at opleve, hvordan den gamle bondehus glider i ét med den omgivende natur på en måde, som meget få moderne konstruktioner formår. Det er næsten som om, at huset vokser ud af klippen, og træer, buske og planter smyger sig op ad huset og giver friskhed og atmosfære.

Villa Antica Pajara - 6/9 sovepladser

Villaen er ca. 100 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser. Soveværelserne praktisk taget ligger ind i klippen og flere vægge står i rå sten, derfor er de ikke synderlig lyse (vinduerne er små), men holder til gengæld bedre temperaturen nede. Her er desuden en weekendseng, som kan tilføjes i et af værelserne. På første etage, som nås via en ekstern trappe, er der en stue med en sovesofa til to personer og åbent køkken (6 gasblus, ovn, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) samt udgang til to terrasser med havemøbler. De mange niveauforskelle og klipper gør huset til uegnet for gangbesværede.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Antica Pajara

Læs personlige anmeldelser af Antica Pajara som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antica Pajara. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Antica Pajara

Læs mere
 
search map