Anmeldelser af Casa Checca & Benny

 
Casa Checca & Benny er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Checca & Benny er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castrignano del Capo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Checca & Benny

Læs personlige anmeldelser af Casa Checca & Benny som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Checca & Benny. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsepartner fra Dragør boede på Casa Checca & Benny i Castrignano del Capo fra d. 25. juli til d. 1. august 2008.

Hyggelig, meget lille by, og ok byhus. Ejeren, som viste sig også at eje Hotel L’Approdo, hvor vi skulle hente nøglerne, var meget sød og hjælpsom. Hun fortalte, at vi var velkomne til at benytte os af poolen på hotellet, hvilket vi benyttede os af den ene dag. Det var et stort plus, som det dels ville have været rart at vide på forhånd, og bestemt også noget I kunne reklamere for, for det ville være med til at ”sælge” huset. Eneste minusser ved det hus var, at det lugtede virkeligt mærkeligt: vi kunne ikke finde ud af om det var mølkugler, møblerne eller noget helt tredje, men det lugtede så fælt at vi måtte have alle døre og vinduer åbne i 2 dage for at kunne holde ud at være indendørs. Det var også lidt irriterende, at ovnen ikke virkede. Der stod et meget gammelt komfur i køkkenet med el-ovn, men der var ingen kontakt at tilslutte det, med mindre vi ville tage strømmen fra køleskabet. Det var et køkken, der ikke virkede som om det var meningen, at der skulle laves mad dér. Billederne på nettet af huset snyder noget, idet de er taget før haven blev delt mellem de 2 lejligheder. Dvs. den have, man ud fra billederne forledes til at tro tilhører lejligheden, kun er halvt så stor, når man ankommer, og den annoncerede tagterrasse var blot et tomt tag. Der var ingen møbler deroppe og der var ingen møbler, man umiddelbart kunne flytte derop. Det var ikke hvad vi havde forventet ud fra beskrivelsen af ”stor privat tagterrasse”.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map