Villa i Castellana Grotte i Apulien

Villa Maria

 
Villa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellana Grotte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Herlig syditaliensk villa i skønne omgivelser tæt på strandene ved kystbyen Monopoli (ca. 15 km) og de mange seværdigheder i Itriadalen. Den nærmeste by med togstation og indkøbsmuligheder er Castellana Grotte, som ligger ca. 3 km væk.

Den ideelle beliggenhed gør, at man nemt kan kombinere spændende udflugter med afkobling i villaens store have med privat swimmingpool (16 x 8 m), hvor man også finder solvogne, udendørs bruser, grill, spiseplads, og parkering. Indvendigt fremstår villaen yderst velholdt med aircondition, hele 4 badeværelser, vaskemaskine og opvaskemaskine samt al den komfort man kan ønske sig under sit ophold.

Læs mere om Villa Maria

Villa med 8+3 sovepladser
- Villaen er på 400 m² og fordelt på to etager. I stueplan finder man et fuldt udstyret køkken, stor opholdsstue med sofaarrangement, satellit-tv (plasma) og DVD. Der findes to badeværelser med både toilet og bruser. I en anden afdeling findes en dobbeltsovesofa med tv og et hobbyrum med billard, lille træningscenter og spil til børn. På 1. sal finder man et opholdsrum med sovesofaer og en fin terrasse med landskabsudsigt og udsigt til poolen. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med køjesenge, soveværelse med samt endnu et soveværelse med enkeltsenge og badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map