Anmeldelser af Trulli Sotto le Stelle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Trulli Sotto le Stelle

Læs personlige anmeldelser af Trulli Sotto le Stelle som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Trulli Sotto le Stelle. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig ferie

Vores ferie var rigtig dejlig og det er ikke jeres skyld, at vi ikke havde forberedt os ordentligt, men det var lidt svært at forberede os, da det på kortet, på siden med feriehuset, så ud til, at huset lå lige i "svangen" af støvlen og et andet sted var det midt på hælen(hvilket det også viste sig at være).
Det havde været rart, hvis der var en introduktionsmappe, bl.a. med informationer om det nærmeste supermarked/minimarked,- vi fik at vide, at det var i Monopoli (og det fandt vi ud af efter et par dage, at det var ikke det nærmeste - det var jo i Castellana Grotte), hvor vi kunne finde en parasol, hvor man kan gå ud og spise, så man ikke skalbruge heoe sin ferie på at finde ud af, at vi egentligt bare skulle dreje til højre i stedet for, for at komme til den nærmeste by.
Det var nok for tidligt på året til at kunne nyde poolen nok - vandet var rigtig koldt.
Dobbeltsengen var rigtig dårlig at ligge i. Der var et hul i midten, så vi hele tiden rullede ind mod hinanden.
Der mangler nogle rigtig gode solstole, som man kan slappe af i - og parasollen, den vi fandt efter et stykke tid, var vind og skæv.
vi forstår dog ikke, at der flyves til Pescara og ikke Napoli - det vil vi nok gøre næste gang, vi skal ned i det område, for vi måtte jo køre fra huset kl. 3.15 for at nå til lufthavnen i ordentlig tid.

At komme sent til stedet og finde ud af, at vi skulle betale 50Euro for at tjekke ind efter kl. 20.00 var rimeligt irriterende - det kunne godt være oplyst på forhånd.

Men i det store hele var det en rigtig god ferie.

Castellana Grotte som feriedestination

Et rigtigt dejligt feriested, nok mest beregnet til afslapning; fantastisk udsigt, rigtig hyggelig og charmerende Trulli(huset). Hvis man vil på sightseeing, skal man være klar på at køre rigtig meget - og vejene er ikke ret gode. Spise ude om aftenen er ikke noget, man lige gør, der skal lige køres et stykke vej - vi havde problemer med at finde vej - vores GPS var ikke helt dus med området.
En stor fordel, hvis man kan lidt italiensk.

Trulli Sotto le Stelle
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Trulli Sotto le Stelle
Trullo-hus med 4/6 sovepladser

Jeg ville nok ikke tage 5 andre persone med - jeg vil sige max 4 personer.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

i maj var den meget kold
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map