Villa i Castellana Grotte i Apulien

Trulli Sotto le Stelle

 
Trulli Sotto le Stelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trulli Sotto le Stelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellana Grotte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker man at give familien en syditaliensk oplevelse for livet, så er dette specielle hus de perfekte rammer herfor. Her bor man i en typisk trullo, som er blevet renoveret for at matche vor tids krav til komfort og faciliteter.

360 graders udsigt

Trullo-huset ligger på et plateau med 360 graders panoramisk udsigt over den smukke Itriadal. Huset er omgivet af gamle frugt- og oliventræer, som er typiske for regionen Apulien. I husets skønne have finder man den private pool med tilhørende solterrasse og gode muligheder for at spise under åben himmel.

Læs mere om Trulli Sotto le Stelle

Udflugter og nærmeste byer

Trods placeringen i naturskønne omgivelser bor man ikke langt fra civilisationen. Den nærmeste by er Castellana Grotte (5 km) og her finder man supermarked og andre butikker. Nærmeste strand finder man ved byen Monopoli (18 km). For at få det bedste ud af ferien anbefales det at have en bil til rådighed, når man bor her i dette eksotiske naturparadis. Bor man her, anbefaler vi bl.a. at man besøger Alberobello (trullierne dér er på Unescos liste over kulturarv), Martina Franca og Locorotondo. De nærmeste lufthavne ligger i Bari og Brindisi (64 km / 83 km).

Trullo-hus med 4/6 sovepladser:
- Dette smukt renoverede trullo-hus fremstår indvendigt meget lyst og indrettet med god smag og respekt for detaljen og den oprindelige charme. Huset består af et stort køkkenalrum med sofagruppe og spiseafdeling. Køkkenet er veludstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og elkedel. Man finder desuden en hems med dobbeltseng, to soveværelser med med to enkeltsenge / dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Af vigtige faciliteter kan vi nævne, at huset er udstyret med aircondition, CD/DVD-afspiller, TV/video samt vaskemaskine. Der er plads til to parkerede biler i gården.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Calabrien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map