Villa i Castellana Grotte i Apulien

Trulli Sotto le Stelle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ønsker man at give familien en syditaliensk oplevelse for livet, så er dette specielle hus de perfekte rammer herfor. Her bor man i en typisk trullo, som er blevet renoveret for at matche vor tids krav til komfort og faciliteter.

360 graders udsigt

Trullo-huset ligger på et plateau med 360 graders panoramisk udsigt over den smukke Itriadal. Huset er omgivet af gamle frugt- og oliventræer, som er typiske for regionen Apulien. I husets skønne have finder man den private pool med tilhørende solterrasse og gode muligheder for at spise under åben himmel.

Læs mere om Trulli Sotto le Stelle

Udflugter og nærmeste byer

Trods placeringen i naturskønne omgivelser bor man ikke langt fra civilisationen. Den nærmeste by er Castellana Grotte (5 km) og her finder man supermarked og andre butikker. Nærmeste strand finder man ved byen Monopoli (18 km). For at få det bedste ud af ferien anbefales det at have en bil til rådighed, når man bor her i dette eksotiske naturparadis. Bor man her, anbefaler vi bl.a. at man besøger Alberobello (trullierne dér er på Unescos liste over kulturarv), Martina Franca og Locorotondo. De nærmeste lufthavne ligger i Bari og Brindisi (64 km / 83 km).

Trullo-hus med 4/6 sovepladser:
- Dette smukt renoverede trullo-hus fremstår indvendigt meget lyst og indrettet med god smag og respekt for detaljen og den oprindelige charme. Huset består af et stort køkkenalrum med sofagruppe og spiseafdeling. Køkkenet er veludstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og elkedel. Man finder desuden en hems med dobbeltseng, to soveværelser med med to enkeltsenge / dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Af vigtige faciliteter kan vi nævne, at huset er udstyret med aircondition, CD/DVD-afspiller, TV/video samt vaskemaskine. Der er plads til to parkerede biler i gården.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map