Villa i Castellana Grotte i Apulien

Trulli Sotto le Stelle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ønsker man at give familien en syditaliensk oplevelse for livet, så er dette specielle hus de perfekte rammer herfor. Her bor man i en typisk trullo, som er blevet renoveret for at matche vor tids krav til komfort og faciliteter.

360 graders udsigt

Trullo-huset ligger på et plateau med 360 graders panoramisk udsigt over den smukke Itriadal. Huset er omgivet af gamle frugt- og oliventræer, som er typiske for regionen Apulien. I husets skønne have finder man den private pool med tilhørende solterrasse og gode muligheder for at spise under åben himmel.

Læs mere om Trulli Sotto le Stelle

Udflugter og nærmeste byer

Trods placeringen i naturskønne omgivelser bor man ikke langt fra civilisationen. Den nærmeste by er Castellana Grotte (5 km) og her finder man supermarked og andre butikker. Nærmeste strand finder man ved byen Monopoli (18 km). For at få det bedste ud af ferien anbefales det at have en bil til rådighed, når man bor her i dette eksotiske naturparadis. Bor man her, anbefaler vi bl.a. at man besøger Alberobello (trullierne dér er på Unescos liste over kulturarv), Martina Franca og Locorotondo. De nærmeste lufthavne ligger i Bari og Brindisi (64 km / 83 km).

Trullo-hus med 4/6 sovepladser:
- Dette smukt renoverede trullo-hus fremstår indvendigt meget lyst og indrettet med god smag og respekt for detaljen og den oprindelige charme. Huset består af et stort køkkenalrum med sofagruppe og spiseafdeling. Køkkenet er veludstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og elkedel. Man finder desuden en hems med dobbeltseng, to soveværelser med med to enkeltsenge / dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Af vigtige faciliteter kan vi nævne, at huset er udstyret med aircondition, CD/DVD-afspiller, TV/video samt vaskemaskine. Der er plads til to parkerede biler i gården.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Trulli Sotto le Stelle

Læs personlige anmeldelser af Trulli Sotto le Stelle som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Trulli Sotto le Stelle. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig ferie

Vores ferie var rigtig dejlig og det er ikke jeres skyld, at vi ikke havde forberedt os ordentligt, men det var lidt svært at forberede os, da det på kortet, på siden med feriehuset, så ud til, at huset lå lige i "svangen" af støvlen og et andet sted var det midt på hælen(hvilket det også viste sig at være).
Det havde været rart, hvis der var en introduktionsmappe, bl.a. med informationer om det nærmeste supermarked/minimarked,- vi fik at vide, at det var i Monopoli (og det fandt vi ud af efter et par dage, at det var ikke det nærmeste - det var jo i Castellana Grotte), hvor vi kunne finde en parasol, hvor man kan gå ud og spise, så man ikke skalbruge heoe sin ferie på at finde ud af, at vi egentligt bare skulle dreje til højre i stedet for, for at komme til den nærmeste by.
Det var nok for tidligt på året til at kunne nyde poolen nok - vandet var rigtig koldt.
Dobbeltsengen var rigtig dårlig at ligge i. Der var et hul i midten, så vi hele tiden rullede ind mod hinanden.
Der mangler nogle rigtig gode solstole, som man kan slappe af i - og parasollen, den vi fandt efter et stykke tid, var vind og skæv.
vi forstår dog ikke, at der flyves til Pescara og ikke Napoli - det vil vi nok gøre næste gang, vi skal ned i det område, for vi måtte jo køre fra huset kl. 3.15 for at nå til lufthavnen i ordentlig tid.

At komme sent til stedet og finde ud af, at vi skulle betale 50Euro for at tjekke ind efter kl. 20.00 var rimeligt irriterende - det kunne godt være oplyst på forhånd.

Men i det store hele var det en rigtig god ferie.

Læs mere
 
search map