Villa i Carovigno i Apulien

Torre Uliveto

 
Torre Uliveto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torre Uliveto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Carovigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Velkommen til Carovigno, et lille hjørne af landsbyen nær havet. Oplev herlige dage i solen og nyd den skønne natur, som præger denne del af Italien. I denne store villa kan du nyde livet på landet med familie og venner, og du kommer til at sætte pris på det store udendørs område, som gør det muligt både at få lidt alenetid og kvalitetstid sammen i skyggen af oliventræerne.

Liflige dufte og fantastisk natur

Når du kan mærke, at du bare må sydpå og nyde solen og slappe af, er Carovigno en perfekt destination. Bo i din egen villa mellem de smukke olivenlunde, midtvejs mellem byens historiske centrum og stranden. Her kan du kombinere landsbyharmoni med havets skønhed og den herlige natur, som er ekstra fin her, fordi du bor i et naturreservat. Udforsk pittoreske vige og dejlige sandstrande på dette magiske sted, som passer til dig, der søger ro og fred. Havets skønhed kan du til enhver tid opleve, når du bor her, for du kan se det fra villaen. I Carovigno finder du barer, restauranter og alt, hvad du kan tænkes at få brug for i shoppinggaden.

En villa med høj standard

Villa Torre Uliveto er ikke bare køn rent stilmæssigt med sine lyse, traditionelle vægge. Den omgivende natur og den herlige pool bidrager også til at gøre denne villa til et unikt og smagfuldt sted at holde ferie. Start dagen med en tur i poolen, som er tilstrækkeligt stor til en ordentlig svømmetur med sine 20X4 m. i længden og 100-180 cm. i dybden. Rundt om poolen kan du slappe af i en af de mange liggestole, hvor du kan nyde solen eller dase i skyggen.

Spis ude i det fri

Nyd gode middage ude i haven, hvor du kan sidde sammen med dine rejsefæller rundt om bordet, der er placeret under oliventræerne i nærheden af poolen. Her kommer maden til at smage af lidt ekstra, fordi den akkompagneres af den gode duft af lavendel og rosmarin. Ud over den lille, åbne spisesal, finder du et praktisk køkkenbord og en grill. Du kan også nyde dine måltider ved det store træbord på terrassen, hvor hele familien kan have uforglemmelige stunder sammen.

Villa til 10/12 personer

Villaen er i alt 15.000 m², når man indregner det omgivende område, og 210² indvendigt. Huset er meget lyst med sine hvide vægge. Engang fungerede en del af det som boghvedetårn, og de smukke stenvægge fra dengang er bevaret. Tårnet rummer i dag to soveværelser. Villaen består af en stor dagligstue med et åbent køkken og en dagligstue med tv, som rummer to sovepladser. Derfra går du igennem en lille hall, som fører dig til det gamle tårn, der er på to etager. På den nederste etage med de mange gamle buer, ligger et smukt dobbeltværelse med et lille tilhørende badeværelse (bruser og toilet) konstrueret med respekt for tårnets oprindelige arkitektur. På etagen ovenover finder du et rummeligt soveværelse med eget badeværelse (bruser og toilet). Lige over for soveværelset ligger en korridor med de øvrige tre soveværelser; et med to enkeltsenge og to med en dobbeltseng. Hvert rum har et tilhørende badeværelse med bruser eller badekar og toilet. Det er også i denne del af huset, du finder vaskomaten.

Huset har mange bekvemmeligheder såsom aircondition, internetopkobling, indlagt varme, hårtørrer, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine og dvd-afspiller. I køkkenet er der et stort køleskab med fryser, mikrobølgeovn, elektrisk ovn og fire gasblus. Huset har to åbne pejse, en grill i haven og et bibliotek fyldt med bøger.

Læs mere om Torre Uliveto

Skjul teksten
 
 
search map