Villa i Bisceglie i Apulien

Villa Santa Croce

 
Villa Santa Croce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Croce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santa Croce ligger på landet med 6 km til den smukke, historiske by Bisceglie. Her bor du i det spændende område nord for Apuliens største by Bari, hvor kulturbyerne er mange og uspolerede. Udflugter til perler som Barletta, Trani, Ruvo di Puglia, Bitonto og Canosa di Puglia vil gøre din ferie til en stor og uforglemmelig oplevelse.

Have med boblebad og frugter

Fra villaen har du som sagt 6 km til byen, hvilket betyder omkring 8 km til havet, men du har da også et vandmassagebassin (2,20 x 2,20 meter) med tilhørende liggestole i haven, som for resten ligger midt i tre hektar med olivenlunde og frugttræer, der tilhører villaen. På grunden kan du derfor, alt efter årstiden, plukke figner, kaktusfigner, kirsebær og granatæbler.

Komforten inden døre

Villaen er udstyret med wi-fi, opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, satellitfjernsyn og vaskemaskine. Den er godt møbleret, og plads er her som sagt rigeligt af til 8 personer.

Villa med 8 sovepladser
Villaen er 250 m² stor fordelt på tre etager.
- i stueetagen finder du en stor opholdsstue med pejs, sofaer og lænestole samt fjernsyn med DVD-afspiller, en spisestue med bord og stole til 8 personer, et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og direkte adgang til terrassen og et badeværelse med wc og bruser. Fra både spisestuen og køkkenet er der adgang til den rummelige, overdækkede terrasse (med udsigt over olivenlundene) med adskillige borde, bænke, stole og stor grill.
- på første etage er der en stor stue med fjernsyn og to sofaer, soveværelse med dobbeltseng og direkte adgang til møbleret terrasse med udsigt over olivenlundene, soveværelse med dobbeltseng og adgang til terrassen via egen balkon samt et delt badeværelse med wc og bruser.
- på anden etage finder du det fjerde og sidste soveværelse, som har to enkeltsenge (der om ønsket kan samles til en dobbeltseng) og et badeværelse med wc og bruser.

Lejligheden på Villa Santa Croce

Villa med 8 sovepladser

Villaen er 250 m² stor fordelt på tre etager. - i stueetagen finder du en stor opholdsstue med pejs, sofaer og lænestole samt fjernsyn med DVD-afspiller, en spisestue med bord og stole til 8 personer, et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og direkte adgang til terrassen og et badeværelse med wc og bruser. Fra både spisestuen og køkkenet er der adgang til den rummelige, overdækkede terrasse (med udsigt over landskabet) med adskillige borde, bænke, stole og stor grill. - på første etage er der en stor stue med fjernsyn og to sofaer, soveværelse med dobbeltseng og direkte adgang til møbleret terrasse med udsigt, soveværelse med dobbeltseng og adgang til terrassen via egen balkon samt et delt badeværelse med wc og bruser. - på anden etage finder du det fjerde og sidste soveværelse, som har to enkeltsenge (der om ønsket kan samles til en dobbeltseng) og et badeværelse med wc og bruser.

 
 
search map