Villa i Bisceglie i Apulien

Villa Jannuzzi

 
Villa Jannuzzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Jannuzzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne særdeles rummelige villa fra 1800-tallet på intet mindre end 500 m² er indrettet med aircondition, privat pool, wi-fi og praktisk taget al anden komfort, der vil gøre dit ophold mindeværdigt og behageligt. Med andre ord er kimen lagt for en skøn ferie i en selvstændig villa i det eksotiske Apulien.

Perfekt beliggenhed - nær by og strand

Villa Jannuzzi befinder sig 6 km fra det historiske centrum af Trani, en malerisk og autentisk kystby, som i sig selv er hele turen værd. Det siger således også sig selv, at du herfra let og hurtigt kommer på stranden, hvortil kommer villaens fordelagtige beliggenhed med udsigt over den frodige natur, der kaldes Murgia barese, en vegetation du allerede har en lille smagsprøve på i den store have med de mange oliventræer, der er så typiske for området.

Læs mere om Villa Jannuzzi

Pool, børnepool og grill

Poolen er 14x7 meter stor og er fuldkommen indhegnet, så den ikke udgør nogen fare for små børn, der strejfer om i haven på egen hånd. Tværtimod er her også børnepool på 6 meter i diameter (der også fungerer som jacuzzi) i det ene hjørne af poolen. Rundt om poolen finder du en stor terrasse med solsenge, borde, stole og parasoller samt en grill, hvilket er til stor glæde, for naturligvis kommer du store dele af året til at opholde dig mere her end i selve huset.

Villa med 12 sovepladser
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen finder du en stor stue med pejs, sofaarrangement, satellitfjernsyn og dvd-afspiller, en fornem spisestue, et køkken med fem gasblus, ovn, mikrobølgeovn og pizzaovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser og kaffemaskine) samt et badeværelse. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med én enkeltseng, et børneværelse med tre enkeltsenge og en sovesofa til to personer (med tilhørende legerum med spillekonsol og tv), badeværelse med wc og bruser samt et badeværelse med wc, bruser og badekar.
Villaen har aircondition, wi-fi og privat parkering.

Skjul teksten
 
 
search map