Hotel i Bisceglie i Apulien

B&B Le Terrazze

En af de fire skønne tagterrasser med udsigt over havnen og havet
 
B&B Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedets særlige finesse er de mange kringelkrogede tagterrasser med havudsigt og de historiske lokaler med gotiske døre, stenmure og fritliggende loftsbjælker.

Bo historisk og med sjæl

Den antikke ejendom sender straks én tilbage til middelalderen - ikke desto mindre er der elevator på stedet, som fører op til de kreative miljøer, som er stedets absolutte styrke: de fire tagterrasser med blomster, kummer, havemøbler, bænke og udekøkken. Alt sammen krydret med en fin udsigt ud over havnen og havet. Der er tilmed en overdækket terrasse heroppe, hvis man skulle få lyst til at trække herop under en sjælden sommerregn.

Læs mere om B&B Le Terrazze

Ridderlige gemakker

Morgenmaden serveres som buffet i de ridderlige gemakker - der vil også være mulighed for at indtage morgenmaden på en af tagterrasserne. Ud over morgenmadssalen er der på 1. sal en opholdsstue, som står til gæsternes frie afbenyttelse.

Værelser
- De to rummelige værelser er indrettede med antikviteter og har begge lcd-tv (med italienske kanaler), wi-fi og privat badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Efter sigende skulle de tykke stenmure bevirke, at der ikke er behov for aircondition. Begge værelser har mulighed for to ekstra opredninger til familier på fire personer. Der er ikke havudsigt fra værelser - kun fra tagterrasserne.

Skjul teksten
 
 
search map