Hotel i Bisceglie i Apulien

B&B La Baia

Udsigt fra fællesterrassen og to af værelserne
 
B&B La Baia er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Baia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B La Baia ligger lige ud til havnen i Bisceglie, som er spækket med farverige fiskerkuttere og anden maritim aktivitet.

En kort slentretur til den gamle bydel i Bisceglie

Denne B&B ligger i en nyere beboelsesejendom blot ca. 150 m fra Bisceglies historiske centrum. Og inden for 50 m finder man flere spisesteder og en strand (med hvide småsten) inden for ca. 100 m. Alessandro tilbyder parkering i aflåst garage (mod lille tillæg) - alternativt er det gratis at parkere på gaden - og man finder som regel plads, pånær i den højeste højsæson. Værten stiller desuden mountainbikes til rådighed - også mod et lille tillæg. Togstationen ligger ca. 1 km væk.

Læs mere om B&B La Baia

Morgenmadsstue med pejs

Vender du blikket indenfor, finder du en pejsestue med morgenmadsafdeling, hvor morgenmaden serveres ved bordet (fx croissant, juice, cappuccino og morgenmadsprodukter). Tidspunktet koordineres dagen forinden. Der er ikke elevator på stedet. Endelig er der en stor fællesterrasse med havudsigt - den vil man ofte have for sig selv, da der kun er fire værelser på stedet.

De fire værelser
- De fire nyrenoverede værelser (1./2. sal) sælges alle til samme pris, og de har hver især forskellige fordele. To af dem (det grønne Edera på 1. sal og det gule Begonia på 2. sal) ligger ud bagtil og har både balkon med lille kig til vandet og mulighed for en ekstra opredning - disse værelser ligger desuden lidt roligere i forhold til trafik. De to andre værelser vender ud mod havnen og havet - det romantiske værelse Glicine har balkon, mens det blå værelse Iris blot har havudsigt fra det store vindue. Værelserne er så pæne og indbydende og servicen så høj, at stedet nemt kunne bære 4 sole i bedømmelse, men værelserne har ikke privat bad inde på værelset. Der er to badeværelser som de fire værelser deler parvis, hvorfor vi har valgt blot at give stedet 3½ sol. Der er i øvrigt wi-fi, lcd sat-tv, minikøleskab og aircondition på alle værelser. Såfremt det er ledigt på bestillingstidspunktet, kan et bestemt værelse af de fire godt garanteres.

Skjul teksten
 
 
search map