Anmeldelser af Agriturismo Le Vedute

 
Agriturismo Le Vedute er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Vedute er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Vedute

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Vedute som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Vedute. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Rie og Morten og familie fra Frederiksberg boede på Agriturismo Le Vedute i Bisceglie fra d. 21. til d. 23. juli 2012.

Vi har haft en super fed tur!

Tak for stor og hurtig hjælp til planlægning af vores rejse! De steder vi har boet i booket via jer har alle været gode! Gargano er et flot og dejligt sted at besøge.

Huset i Residence Paradise var godt, men det var nu temmelig varmt uden aircon, det burde de have advaret imod, eftersom de har haft samme vejr 3 uger inden vi kom. Det var 30 gr. om natten:-) og huset var nærmest lavet af lavasten, så det holdt dagstemperaturen... :-)

Le verdute var et lækkert sted, men personalet var ikke imødekommende som de vanligvis er i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map