Agriturismo i Bisceglie i Apulien

Agriturismo Le Vedute

 
Agriturismo Le Vedute er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Vedute er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bisceglie og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Vedute er omgivet af olivenlunde til alle sider. Midt i dette paradis af oliventræer, kaktusfigner, vinstokke, palmetræer og de karakteristiske trullo-bygninger slår Le Vedute dørene op til et skønt landsted med swimmingpool. Vil man på strandtur, anbefales sandstrandene ved Barletta, mens Bisceglie ligger 7 km herfra og der er 4 km til den nærliggende by Ruvo.

Ud over agriturismo'en med swimmingpool og værelser, der udlejes til feriegæster, så har Le Vedute også 8 hektar jord med oliven- og vinmarker. Ankommer man i november, kan man få lov at deltage i plukningen af de 700 oliventræer, som foregår nænsomt med river.

Eftersom trafikstøj er en by i Rusland, værelserne ligger i stueplan og der er børnepool, legeplads samt bordtennis/bordfodbold, så må man erkende, at Le Vedute er meget børnevenligt. Swimmingpoolen og børnepoolen er med saltvand (uden klor) og ligger smukt placeret midt blandt eksotiske planter og træer som fx hawaiiblomster og orkidéer. Der er også et par venligtsindede hunde og nysgerrige katte på landstedet - og det er muligt selv at medbringe dyr.

Læs mere om Agriturismo Le Vedute

Indendørs finder man restauranten, hvor der er mulighed for at forudbestille halvpension med fast menu (lokalt/italiensk køkken baseret på kød, grønt og fisk), som serveres kl. 20:00. OBS: Det er vigtigt at man forudbestiller sine måltider dagen i forvejen. Her serveres der også morgenmad som buffet - den er der også mulighed for at nyde udendørs på verandaen. Til tilberedningen af aftensmaden bruger de naturligvis deres egen olivenolie, som kan købes med hjem og desuden har man mulighed for at besøge deres olivenpresse ca. 8 km væk, hvis man har de interesser.

Værelser
- De ca. 20 værelser ligger alle i stueplan - de fleste ud til en veranda, som dog ikke er privat. Alle værelser har aircondition, lcd-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Fire værelser har fast en ekstra opredning og tre værelser til familier på i alt fire personer har køjeseng til børnene. Værelserne er smukt indrettede i landlig stil med smukke fliser på gulvene.

Skjul teksten
 
 
search map