Hotel i Bari

Oriente Hotel

 
Oriente Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oriente Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historisk centrum

Bari er måske ikke det første, der dukker op på lystavlen, når du tænker på at tage en forlænget weekend på ferie, og det er da også bedst kombineret med andre attraktioner i Apulien, men byen selv byder faktisk på en meget interessant og historisk centrum, som man nemt kan få et par dage til at gå med at udforske til fods.

Nyd en drink på en historisk Piazza

Vecchia Bari er den gamle, historiske del af centrum og byder på attraktioner, som ligger inden for en times gang. Den romerske Basilica di San Niclola er Baris mest berømte kirke og er dedikeret til Sankt Niklaus, også kendt som Julemanden. Cathedral di San Sabino er en anden romersk kirke, som i den grad er værd at se. Herudover finder du her et par dejlige pladser, Piazza del Ferrarese og Piazza Mercantile. Disse piazzaer er det ultimative stoppested for frokost eller en drink, med masser af udvalg inden for restauranter og caféer med udendørsservering. Pladserne er elegante og er historiske mødesteder for byen. Men karakteristisk er også Baris lommetyve, så pas på dine værdigenstande.

Panoramaudsigt fra tagterrassen

Hotellets dejligste perle er nok tagterrassen på 6. etage. Det ultimative sted at starte din dag og nyde udsigten, mens du tager en tår af din morgenkaffe - eller måske, når du kommer "hjem" om aftenen efter en lang dag med sightseeing, vil du sidde på tagterrassen og nyde udsigten med en drink i hånden? Barpersonalet serverer gerne din yndlingsdrik eller en snack i løbet af dagen. Morgenmadsbuffeten er en god continental én af slagsen, og huske bare at bede om en frisk kop kaffe, når du lyster.
Der er gode restauranter overalt rundt omkring i nærheden af Hotel Oriente.

Læs mere om Oriente Hotel

Arbejde eller ferie? Oriente har til det hele

Hvis du kommer til Bari af forretningsmæssige årsager, har Oriente hotel et konference- og mødelokale og andre separate rum, der kan bruges til lidt af hvert. Parkering på hotellet foregår mod et tillægsgebyr, men der tilbydes WiFi overalt på hotellet. Hvis du mere er til at cykle end til at gå rundt i byen, kan du bare spørge i receptionen om at leje en, da de har deres egen cykeludlejning.

Moderne klassiske værelser

Oriente Hotel har i alt 75 dejlige værelser at byde på, indrettet i moderne klassisk stil. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, WiFi, minibar, pengeskab, skrivebord, eget badeværelse med bruser og badekåbe.

Læs om værelserne på Oriente Hotel

Skjul teksten
 
 
search map