Hotel i Bari

Mercure Villa Romanazzi Carducci

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Isoleret paradis tæt på alt

Mercure Villa Romanazzi Carducci ligger lidt isoleret uden for byen Bari, ca 20 minutters gang fra Bari centrum og kun 800 meter fra Bari station. Du vælger selv, om du vil tage derhen i bil, i bus eller på gå-ben.

Dyk ned i havnebyens historiske centrum

Bari er en fantastisk by til et besøg på et par dage. Udover at være en havneby med færgeruter til Dubrovnik, Montenegro og Albanien har den også et livligt, historisk bycentrum at byde på. Vecchia Bari er det historiske mekka i Bari centrum, og du kan udforske det hele ved at gå en tur på blot et par timer. Den romansk inspirerede Basilica di San Niclola er Baris berømte kirke, som er dedikeret til Sankt Nikolaus, men du kender ham nok først og fremmest som "Santa Claus" - eller Julemanden. Cattedrale di San Sabino, også en romansk stiliseret kirke, er dog også værd at se. Når du bliver sulten, kan du nyde en velfortjent frokost på et af Baris hyggelige torve. Piazza del Ferrarese og Piazza Mercantile byder på masser af muligheder inden for restauranter og caféer med udendørs terrasser. Torvene er elegante - ikke så mærkeligt, at de er historiske mødesteder for byen.

En have med flere hemmeligheder

Villa Romanazzi Carducci Hotel var i det 19. århundrede en adelsbolig og består nu af en moderne del og en historisk, ældre del. Den store og elegante have er boligens perle og giver sine gæster den perfekte ramme for at slappe af, uanset om det er gennem en tur rundt på de mange stier, mellem de aromatiske træer, eller om du vil dyppe dig i den store swimmingpool. Du vil omgående føle dig hjemme.

Læs mere om Mercure Villa Romanazzi Carducci

Absolut afslapning og dynamisk aktivitet på samme sted

Da Villa Romanazzi Carducci ligger uden for byens centrum, tilbyder stedet sine gæster lidt ekstra. Ved poolen kan du nyde havens harmoni fra din liggestol, og hvis vejret ikke tillader at ligge i haven, kan du vælge at nyde godt af lidt wellness. Stedets wellness tilbyder sauna, tyrkisk bad og spabad, og hvis du er den aktive type, der holder af at holde sig i form, kan du udnytte træningscentret.

En kulinarisk oplevelse

Carduzzi-restauranten specialiserer sig i det italienske, apulianske og mediterranske køkken og er åben både for frokost og aftensmad. Den amerikanske morgenbuffet er omfangsrig og byder på et lækkert udvalg af hjemmelavede retter med lokale råvarer. Inden for sæson er det muligt at spise morgenmad og middag udenfor på terrassen. Lobbybaren tilbyder også diverse lette snacks og retter inden og efter maden, om du lyster. Hvis du ankommer i bil, er der rigeligt med parkeringspladser ved hotellet (mod avgift), og der er gratis WiFi på hele stedet.

Moderne og rummelige værelser

Mercure Villa Romanazzi Carducci indeholder 117 værelser i alt, alle udstyret med moderne faciliteter. Alle værelserne inkluderer som minimum en minibar, satellit-TV, WiFi, telefon og eget badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Mercure Villa Romanazzi Carducci

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Mercure Villa Romanazzi Carducci

Læs personlige anmeldelser af Mercure Villa Romanazzi Carducci som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mercure Villa Romanazzi Carducci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Mercure Villa Romanazzi Carducci

Amaziing

Lækker værelser, lækker morgenmad, lækker pool med betjening og vagt.
Alt spillede 100%, parkering til 1/2 pris iflg. Receptionen.
Da vi boede der en uge betalte vi IKKE for at leje håndklæder til poolen. Fin service.
Et anbefalelsesværdigt hotel, dog ikke beliggenheden der er for langt fra det historiske bycentrum, som er MEGET flot og hyggeligt.

Læs mere

Fint bekvemmeligt hotel, i udkanten af Bari

Læs mere
 
search map