Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Brug en dag på sightseeing i Bari

Besøg den gamle bydel og udforsk de smalle stræder. Her leves livet på gammeldags italiensk maner; man laver mad med døren åben, og naboerne render ind og ud hos hinanden. Kvarteret bør besøges i dagtimerne, da berigelseskriminalitet er et problem i området, og man let mister orienteringen efter mørkets frembrud.

Efter din gåtur kan du tage dig god tid og nyde en lang  frokost på en af de gode restauranter på Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.

Du kan også besøge det lokale kunstgalleri, Pinacoteca di Bari. Det ligger lige ned til havet, og udstiller skulpturer og malerier fra år 1.000 til og med år 2.000.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kirker i Bari

Hvis du ønsker at se nogle af de lokale kirker, er der gode muligheder. Baris mest berømte kirke ligger lige mellem hjertet af den gamle bydel og havet. Det er 1100-tals basilikaen Basilica di San Nicola. Kirken er et vigtigt rejsemål for pilgrimme, både katolske og ortodokse. Som navnet antyder, er den opkaldt efter Sankt Nicolaus, også kendt som Santa Claus på amerikansk eller julemanden på dansk. Resterne af Nicolaus ligger stadig i krypten, og man siger, de udgyder en form for hellig olie. Du kan endda købe små flasker med denne bemærkelsesværdige væske i kirkens butik.

En anden kirke i Bari, der er værd at besøge, er Cattedrale di San Sabino, som er hovedkirken i byen. En massiv struktur i rundbuestil, der ligger tæt på byens slot, Castello Svevo. Slottet er ligeledes åbent for offentligheden og har udsigt over havet.

Bari Lufthavn

Bari Lufthavn ligger lige uden for den store havneby Bari i Syditalien, nærmere bestemt den nordlige del af Apulien ved Adriaterhavskysten.

Hvis du skal til den sydlige del af Italien, kan Bari Lufthavn være et godt sted at lande. Bari har nemlig transportmuligheder til mange af de mest spændende destinationer i denne del af landet, samt til Grækenland. Lufthavnen er moderne med et pænt udvalg af butikker og spisesteder, der dog har begrænsede åbningstider.

Få mere information om Bari lufthavn

Læs mere om Bari

Skjul teksten
 
 
search map