Feriebolig i Alberobello i Apulien

Trullo Vuole

 
Trullo Vuole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo Vuole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trullo Vuole er en hyggelig og flot trullo i hvid sten og træværk, som ligger i hjertet af det historiske centrum i Alberobello.

Her kan du gør hold i nogle dage og nyde den eksotiske - næste eventyragtig - stemning der er i byen. Du kan om dagen køre rundt til de mange seværigheder og kulturbyer i omegnen og om aftenen slappe af som en af de lokale indbyggere... om dagen skal du være parat på at her er der mange flokke turister, som når frem til byens historiske gader med bus og guide.

Trullo med 3 sovepladser:
- Trullo'en består af en rummeligindgang, som fungerer som stue, køkken med to blus, to alkover særskilte fra stue ad nogle smalle gennemgange af hvilke den ene med dobbeltseng og den anden med sovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Som i de fleste hytter af denne art er der ingen store vinduer og det naturlige lys fra solen kommer ind af den eneste åbning i bygningen, altså indgangsdøren. Indretning er dog meget hyggelig og varm trods noget spartan.

Læs mere om Trullo Vuole

Skjul teksten
 
 
search map