Villa i Alberobello i Apulien

Trullo Prezioso

 
Trullo Prezioso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo Prezioso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trullo Prezioso ligger på et udsigtspunkt i naturskønne omgivelser ca. 3 km fra den eksotiske centrum af Alberobello.

Dette trullo-hus er omgivet af en hektar jord hvor der vokser kirsebærtræer, oliventræer og mandeltræer på bløde bakker, der egner sig til gå- og cykelture i omegnen. Her kan man slappe af med sin familie på enhver årstid takket være det milde klima året rundt - men der er også varme i huset.

Læs mere om Trullo Prezioso

Ved huset er der en flot og rummelig delvist overdækket terrasse med tilhørende grillområde og udekøkken ud over et flot svømmebassin på 15 x 7 meter. Gæsterne kan desuden benytte sig af husets bordtennis samt - mod betaling - mountainbikes. Huset er særdeles velegnet til familier med både mindre og større børn på grund af den store grund rundt om huset. Herfra kommer man hurtig på udflugt til områdets seværdigheder og de smukke nærliggende byer. Ud over Alberobello er det værd at besøge Locorotondo, Martina Franca, Ostuni, Noci samt - hvis man vil køre de 10 km der adskiller huset fra havet og strandene - Monopoli og Polignano a Mare.

Trullo-hus med 4/5 sovepladser:
- Huset består af rummelig opholdsstue med pejs, satellitfjernsyn og DVD-afspiller samt tilhørende køkken (med mikroovn, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og eget bad med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) og badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt med en ekstra opredning til et barn på under 12 år.

Skjul teksten
 
 
search map