Villa i Alberobello i Apulien

Trullo Le Rose

 
Trullo Le Rose er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo Le Rose er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trullo Le Rose ligger i hjertet af den smukke Itriadalen og i kort kørselsafstand fra Alberobello (ca. 5 km), der er berømt for de mange trulli, som er blevet opført i dette område siden det 16. århundrede.

Trullo Le Rose ligger i rolige og afslappende omgivelser med 9.000 m² rundt om huset. Her dyrkes frugttræer, så man kan spise frugt på alle årstider - figner, pærer, kirsebær, mandler, osv. samt århundreder gamle oliventræer. I den store have er der en stor pavillon med tilhørende grill og et flot svømmebassin på 9 x 5 meter med solterrasse og liggestole.

Læs mere om Trullo Le Rose

Trullo-hus med 4/6 sovepladser:
- Trullo Le Rose blev renoveret i 2008. Husets mure er præget af de originale sten, som holder værelserne kølige - selv på de varmeste sommerdage. Køkkenet er udstyret med gaskomfur med ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine. I opholdsstuen er der en komfortabel sovesofa til to personer. Soveværelset indeholder dobbeltseng samt en køjeseng. Der er desuden badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map