Feriebolig i Alberobello i Apulien

Trullo Casedde

 
Trullo Casedde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo Casedde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den karakteristiske Trullo Casedde ligger i det smukke og interessante centrum af Alberobello.

Her kan du gøre holdt i nogle dage og nyde den eksotiske - næsten eventyragtige - stemning, der hersker i byen. Du kan om dagen køre rundt til de mange seværdigheder og kulturbyer i omegnen og om aftenen slappe af som de lokale indbyggere... om dagen skal du være forberedt på, at her er mange turister, som når frem til byens historiske gader med bus og guide. Dette skyldes primært, at Alberobello med sine sagnomspundne trullier retsmæssigt forekommer på UNESCO's fornemme liste over bevaringsværdig kulturarv.

Læs mere om Trullo Casedde

Trullo med 2/3 sovepladser:
- boligen består af et alrum med tekøkken (med to kogeplader), alkove med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brus. Der er god plads til at sætte en ekstra seng ind. Som i enhver trullo er der ingen store vinduer og boligen synes derfor ret mørkt, men de hvide sten, som trullo'en er bygget af, reflekter lyset godt. Man kan derfor bare tænde en lampe for at få et godt lys. Indretningen er spartansk, men hyggelig og meget karakteristisk.

Skjul teksten
 
 
search map