Feriebolig i Alberobello i Apulien

Trullo Cappiede

 
Trullo Cappiede er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trullo Cappiede er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trullo Cappiede er en af de typiske indlogeringer i Alberobello. Det der gør denne trullo noget mere speciel er dens lille have.

Her kan du gøre holdt i nogle dage og nyde den eksotiske - næsten eventyragtige - stemning der er i byen. Du kan om dagen køre rundt til de mange seværdigheder og kulturbyer i omegnen og om aftenen slappe af som en af de lokale indbyggere. Om dagen er her flokke af turister, som når frem til byens historiske gader med bus og guide, men om aftenen når busserne er kørt bliver byen mere sig selv igen.

Læs mere om Trullo Cappiede

Trullo med 2 sovepladser:
- boligen består af et alrum med tekøkken (med to kogeplader), alkove med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brus. Ved indgangen ligger haven med bord og stole. Her - som i de fleste boliger af denne art - er der ingen store vinduer og det naturlige lys fra solen kommer ind af den eneste åbning i bygningen, altså indgangsdøren. Indretningen er spartansk, men alligevel meget hyggelig og varm.

Skjul teksten
 
 
search map