Anmeldelser af Trullidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Trullidea

Læs personlige anmeldelser af Trullidea som ligger i Apulien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Trullidea. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Verdensarv på skråning

Man fascineres af de mange trulli, og det er en oplevelse at bo i en af dem. Vi savnede dog et "udested" - et lille område for os selv.
Parkering skal indregnes til ca 400 kr. efter hårde, men morsomme forhandlinger.
Morgenmaden er frisk og god - og med tilbud om espresso.
Det er også en oplevelse at opleve "den modsatte side" af byen, hvor der findes mange fine indkøbsmuligheder.

Alberobello som feriedestination

Der er små indhak i adriaterhavskysten syd for Fasano. Det giver bademuligheder.
Taranto er absolut et besøg værd.
Parkeringsvagterne på parco historico er store hundeelskere og i det hele taget humørfyldte.

Trullidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hyggelig, idyllisk og anderledes

En rigtig smuk by, som har sit eget særegne. Vi var der fra den 7-10 august. Så vi er ikke bekendt med hvordan det er den resterende del af året. Men den er meget turist præget. Tilgængæld et godt sted at køre ud fra, til havet og grotterne.
Vi boede i nr 67, virkelig hyggeligt og lå lidt oppe af gaden, men også på et hjørne hvor der var en del larm hen over natten.

Alberobello som feriedestination

Trullidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Trullidea
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Trullidea

Alberobello som feriedestination

Trullidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Trullidea
Trullo til 3 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Trullidea

Trullidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Trullidea
Dobbeltværelse
Enkeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Ry boede på Trullidea i Alberobello fra d. 10. til d. 13. oktober 2009.

Vi har været fuldt ud tilfredse med både Trullidea i Alberobello.

Skulle vi komme med forslag til Trullidea, vil det være en klarere beskrivelse af, at man, når man har lejet en trullo på hotelbasis, selv laver sin morgenmad i trulloen, hvor Trullidea så har sat det nødvendige frem. Ikke at det betød noget for os, men det er jo altid rart at vide, hvad man kan vente sig. Man er så også klar over, at der ikke venter én det store morgenbord. Vi kender godt italienernes forhold til morgenmad og forventer ikke det store, men utilfredshed forbygges bedst ved grundig forhåndsinformation. Ingen frisk brød, ingen frisk frugt, ingen müsli, havregryn, corn flackes eller lignende ... og så var vi uheldige at få for gammelt smør - og da vi bad om noget friskere, fik vi mere for gammelt smør :-( Men det er, hvad man kan komme ud for, når man rejser i lavsæsonen. Vi frøs lidt i trulloen, især morgen og aften, men også den første nat. De tykke mure er gode til at holde varmen ude, også når vi gerne vil have den ind. Vi havde bare 16 grader som max.de to af dagene og der var ikke opvarmet. Vi indtog ikke aftensmaden på den restaurant, I nævner, men blev i stedet henvist til restauranten Nuova Casa. Vi kan selvfølgelig ikke sammenligne, men har ikke noget at udsætte på det, vi fik serveret. Det var både spændende og smukt anrettet, tjeneren var flink, stemningen god.
Italienere, bekendte af ejeren, spiste også der og det borger jo for kvaliteten :-)

Alberobello er, som det fremgår af jeres beskrivelse, en vidunderlig by.
Det kom dog bag på os, at der var så mange turister på det tidspunkt. Busser fulde af italienske og amerikanske turister kom dagen igennem til byen. Nu var vi der også en weekend, så det har sikkert haft indflydelse. At hele den trullo-bydel, vi boede i, kun ernærer sig gennem turisme, tog også lidt af charmen - siger hende, der selv var turist :-) Meeen ... selv om byen er et besøg værd, var tre dage rigeligt, pga. turismen. Vi besøgte selvfølgelig andre byer i området, Locorotondo er pragtfuld, og så andre steder. Forsøgte at komme ud at bade ved østkysten, men jeres beskrivelse af stranden ved Capitolo syd for Polignano kunne vi ikke få til at passe med beskrivelsen.
Vi var nede ved kysten flere steder, men alle steder var der klipper. Øv, det var mens vi var her, vi havde godt vejr :-(

Jeg har lige gennemlæst, hvad jeg har skrevet. Det kan godt lyde som klager - især mht. Trullidea / Alberobello - men skal ikke opfattes sådan.
Blot tanker om, hvordan vi har oplevet det. Vi håber, I læser det i den ånd, det er skrevet.

I skal have ros for jeres måde at håndtere det hele på. Jeres hjemmeside er meget informerende og overskuelig. Det var en rar sikkerhed at få en påmindelse om, at det var tid at betale det endelige beløb. Også dejligt med de sidste informationer før rejsen. Jeg har slettet dem nu, så jeg kan ikke se, hvornår de kom, men husk at sende dem i god tid. Denne gang startede vi med opholdene fra jer, men andre gange vil det måske være sidste destination på et længere eventyr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tina og Henrik fra Odense N boede på Trullidea i Alberobello fra d. 28. juli til d. 4. august 2009.

Vi ankom sent på aftenen da vi skulle køre fra Napoli til Alberobllo, men som beskrevet fandt vi Trullidea's reception og den boks hvor vores nøgle og rute til vores trulli lå - så det var perfekt.

Vi fandt hurtigt vores trulli på via Monte San Marco

Jeg vil gerne fremhæve receptionen og personalet, de er søde og venlige og taler engelsk så 5 stjerner herfra - det må i gerne bringe videre til dem

Alberobello er en skøn hyglig by hvor der er masser af liv og muligheder for at komme ud at spise og hygge sig hvis det er det man vil, alternativt kan man købe lidt ind hos den lokale købmand eller i supermarkedet og tilberede maden hjemme i Trullien, det gjorde vi også nogle af aftnerne.

Vi kom også i kontakt med lokalbefolkningen, vores Trulli lå lige overfor en lille butik(som så mange andre trullier) hvor en lille familie med 2 børn havde butikken åben fra 10.00 - 23.00, det gjorde selvfølgelig at vi aldrig havde helt fred og ro og der var en del fodgængere op og ned af vores gade, men Italierne er søde og gæstfrie og vi kom da også lidt i snak med dem overfor..

Vi måtte lære os selv nogle italienske gloser da ikke mange taler engelsk nede i Puglia, men det gik ok og vi fik da som regel det vi bestilte, men jeg kan anbefale at man medbringer en parlør der står mange nyttige ting og fraser man får brug får i hverdags situationer.

Da temperaturerne lå omkring de 35-40 grader hele ugen var vi en del ved stranden, heldigvis havde den bil vi havde lejet AC og det er absolut en nødvndighed når man kører rundt.

Der en en fantastisk flot natur i området, bjerge, vinmarker, små snoede veje osv

For dem der selv vil køre rundt i Italien, vær forberedt på at de ikke kører helt efter de regler vi kender hjemme, men hvis man tilpasser sig deres kørestil går det ok, men for den uerfarne bilist vil jeg dog komme med en advarsel at man skal være 100% fokuseret og reagere lynhurtigt.

Vi besøgte bl a Castellano grotterne, nogle kæmpe grotter meget imponerende, vi besøgte Fasano, Monopoli, Pogliano el Mare, Martina Franca, Taranto, Ostuni - jeg vil gerne fremhæve Ostuni "den hvide by" dens placering højt oppe og udsigten ud over havet er intet mindre end fantastisk og de gamle hvidkalkede huse med deres farverige skodder og altaner er simpelthen skønne, Ostuni er en by vi godt kunne finde på at besøge igen og i Villa Nova ca 8 km fra Ostuni ligger en lille bugt med en udemærket badestrand.
Martina Franca er også en by jeg vil fremhæve som hyglig og atmosfærisk der en en skøn lille park og torve, byen fremstår pæn og ren. Taranto er en lidt større by med en stor havn, vi var ved stranden, en lang sandstrand som vi kender det hjemme fra DK, men der var meget beskidt "bag ved facaden"

Gode råd til andre, på tankstationer er der IKKE selvbetjening med mindre man er uden for deres "pause" midt på dagen typisk fra kl 13 - 16, parkerer man i italienernes "siesta" i større byer vil man blive afkrævet 0.5 - 1 euro af "et lokalt vagtværn" som måske kunne lede tankerne hen på mafiaen, men de skal jo forsørge sig på en eller anden måde, bare betal hvad det koster så risikerer man ikke at bilen har fået lidt "ridser" når man kommer tilbage.

Vi vender lige tilbage til Alberobello igen..

Der er torvedag om Torsdagen hvor man kan købe og forhandle stort set alt, et besøg i kirken er også at anbefale, i det hele taget er en gåtur rundt i Alberobello og mærke det lokale liv kraftigt at anbefale.

Der er en hæveautomat på torvet der accepterer stort set alle betalingskort hvis man skulle løbe tør for kontanter og hvis man har et Shell benzinkort (som jeg hvade med) kan det benyttes på IP tankstationerne(som jeg først fandt ud af flere dage senere)..

Den lille restaurent/pizzaria der lå umiddelbart i nærhed af vores trulli er et rigtig godt spisested, det er pizza og andre retter uden en masse unødigt tilbehør, det er de rene retter i hyglige omgivelser og til absolut rimelige priser - anbefales på det vameste

I det store hele har vi haft en rigtig god ferie og vender helt sikkert tilbage på et andet tidspunkt

Lidt om vores trulli her til sidst

Vi savnede en lille ventilator eller måske kunne man overveje at opsætte en loftventilator i trullien da der bliver knaldhamrende varmt om natten og der er ikke mulighed for udluftning eller gennemtræk andet end de 2 små låger over indgangsdøren..

Et sammenklappeligt tørrestativ ville også være velkomment, vi manglede noget at hænge vores våde håndklæder op på og badeværelset er måske også lige kompakt nok men det kan man leve med i den uge vi var der. En proptrækker ville også være ok så man kan nyde de lokale vine på en varm sommeraften.

I må gerne benytte/redigere i vores rejsebeskrivelse

Tak for jeres vejledning og beskrivelser i forbindelse med vores ferie

Vi vil anbefale jer og benytte jer når vi skal Italien på et andet tidspunkt - for det skal vi helt definitivt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map