Agriturismo i Alberobello i Apulien

Trullidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er let, alt for let, at ødelægge smukke gamle byer og huse, når hele verdens interesse er rettet mod ens by. Dette har vi set gang på gang i Italien og andetsteds. Få mennesker har den ansvarsfølelse, der forhindrer dem i at forsøge at profitere mest muligt på turismen, ligegyldigt hvilke omkostninger det har for miljøet. Et sjældent eksempel på moral og visioner finder vi hos det lille familieforetagende Trullidea.

En oplevelse ud over det sædvanlige

For nogle år siden begyndte Antonietta og Dino at istandsætte gamle trullier, så de kunne modtage gæster, men uden at lefle for turisternes krav om luksus og komfort. De har omtrent 30 trullihuse beliggende rundt omkring i Alberobello og i landlige omgivelser umiddelbart uden for byen. Enkelte trullier har privat udendørs terrasse (kan bestilles mod tillæg). Gratis parkeringspladser (med hvide afmærkninger) findes 500 m fra Alberobellos gamle bydel på vejen Via C. Colombo.

Læs mere om Trullidea

Du bor midt i Alberobello

Her er det ikke, som så mange andre steder, nyopførte "pseudotrullier", der blot efterligner tidligere tiders solide håndværk: det er den ægte vare. Og eftersom det drejer sig om huse, der ofte har flere hundreder år på bagen, så er der ingen ensretning. Alle husene er forskellige (nogle har fx hems)! Nogle ligger midt i byen, andre lidt ude på landet (men dog stadig i gåafstand til byen), nogle er etværelses andre har hele tre værelser osv. Fælles for dem er, ud over den smukke rustikke indretning, kun den runde form og det kegleformede tag. Husene er simple, som husene altid har været, men indrettet i den bedst tænkelige smag.

Trullo med morgenmad eller halvpension

Der er mulighed for at benytte nogle af de 30 trullier på hotelbasis, og i så fald kan man også vælge halvpension, som indtages i restauranten L'Aratro, hvor det traditionelle apuliske køkken fortolkes på ny og spændende vis. Fra restaurantens store terrasse har man en uforlignelig udsigt over Alberobellos mange kegletage. Det skal bemærkes, at der ikke er køkkenfaciliteter i de huse, der benyttes som hotel.

Lejlighederne på Trullidea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Trullo Cimmenere

Alberobello, Apulien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map