Anmeldelser af Albergo Sant'Antonio

 
Albergo Sant'Antonio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Sant'Antonio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberobello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Sant'Antonio

Læs personlige anmeldelser af Albergo Sant'Antonio som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Sant'Antonio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og Jørgen rejste igennem Syd Italien fra d. 9. til d. 24. juni 2003. De tilbragte 2 dage på Albergo Sant'Antonio efter at de havde været i Cilento reservatet, Calabrien og Basilicata. De skrev efter turen:

Midt i denne særprægede by med de mange "trullihuse" boede vi på et kombineret hotel og pilgrimshjem med dejlige værelser. 
Hotellet som er en tilbygning til en gamle "trullikirke" er smukt restaureret med en dejlig klostergård med en kæmpe palme i midten og søjlegang udenom. Der var, ligesom de andre steder på vores tur, stort set ingen logerende ud over os. Byen var, da vi ankom (en søndag), blevet invaderet af turister (italienere), men om aftenen og den følgende dag var vi vist næsten de eneste tilbage af slagsen. Der var ikke nogen restaurant tilknyttet hotellet, men til gengæld var morgenmaden helt i top. 
I "trulliområdet" lige ved siden af, var der et stort udbud af udmærkede restauranter. Især en, som var smukt indrettet i et gammelt trullihus udmærkede sig. Her optrådte værten på slap line en aften med "skønsang" og dansant med ungtjeneren. 
I den nyere bydel var det dejligt at sidde på en udendørs cafe og betragte de mange lokale, promenere is-spisende i adstadigt tempo op og ned af hovedgaden. 
En aften var der en stor religiøs procession gennem byen med mange hundrede lokale, smukt syngende bagefter. Der er mange udflugtsmuligheder i omegnen, så vi kørte ud i "trullilandet" med byvandring i bl.a. Locorotondo og Martina Franca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map