Hotel i Valtournanche i Aosta

Hotel Grandes Murailles

 
Hotel Grandes Murailles er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Grandes Murailles er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Valtournanche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Grandes Murailles blev bygget i 50-erne af en af de mest renommerede guider i dalen. Det blev restaureret og genåbnet i august 1999 af en af hans niecer. Det ligger i Valtournenche centrum, 8 km fra Cervinia. Der er ca. 800 meter fra skiliften, der er tilsluttet med Cervinia og Zermatt skiterrænen.

Hotellets 16 værelser er blevet restaureret med henblik på at gengive en traditionel atmosfære, så her finder man familiens antikke møbler sammen med moderne komfort. Værelserne er nemlig alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn, badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar. Nogle har balkon. Der er kun fire superiorværelser: tre af dem ligger på den øverste etage, mens det sidste er beliggende i et nærliggende chalet. Hotellets eneste junior suite råder over stor balkon samt minibar og sofa.

Læs mere om Hotel Grandes Murailles

På hotellet findes der bar, skidepot, elevator, garage og en hyggelig pejsestue, hvor man kan slappe af og bladre i en af de mange guidebøger over dalen. Desuden kan man benytte sig af fitness-rum med sauna og bruser med vandmassage. Aftensmaden serveres på en restaurant i nærheden af hotellet, mens morgenmadsbuffeten serveres på hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map