Ferieboliger og hoteller i Valtournanche

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i et ski- og bjergparadis

Området Valtournanche går fra sit højeste 3.200m ned til Ventina Gletjeren på 1.600m og forbinder Creuil-Cervinia og Zermatt i en moderne og velfungerende skiområde med pister i alle sværhedsgrader, her finder du også øvelses pister officielt anerkendt for nationale og internationale skiløb. Igennem Valtournenche løber en af de mest berømte pister nemlig Reine Blanche som går ned fra Klein Matterhorn på 3.883m højde og løber for 20km ned til en af en højde forskel på 2.300m.

Sydvendte nedkørsler

Området fungerer udmærket, både som et lille eller stort skiområde. Man skal dog være opmærksom på, at nedkørslerne til Valtournanche ligger på sydvendte sider, hvorfor sneen hurtigt smelter og de nederste løjper ikke altid er åbne, og man må tage liften den sidste del ned.

Skilandsby med hvad der hører sig til

Der går skibusser hele dagen mellem Valtournanche og Breuil-Cervinia, så man kan starte og slutte begge steder uden problemer. Der kom for et par år siden en ny lift i Valtournanche, som har gjort kapaciteten stor, dvs. der er ikke en lang liftkø om morgenen. Der er både restauranter, pizzeriaer, caféer, barer, forretninger, skiudlejninger, skiskoler og hvad der nu hører en skilandsby til. Området er snesikkert fordi Breuil-Cervinia ligger højt oppe.

Hvordan kommer man frem?

Det er lettest at nå frem med bil fra Genève og ind gennem den genåbnede Mont Blanc-tunnel. Fra Torino lufthavn er der 1,5 - 2 timers kørsel, og fra Milano lufthavn er køretiden 2 - 2,5 time.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map