Anmeldelser af Hotel Panoramique

 
Hotel Panoramique er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panoramique er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aosta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Panoramique

Læs personlige anmeldelser af Hotel Panoramique som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Panoramique. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Flemming og hans kone fra Hillerød skrev efter ophold på Hotel Panoramique fra d. 30. juni til d. 7. juli 2001:

Det var en rigtig god tur, vi havde til Aosta-dalen.
Hotel Panoramique levede til fulde op til forventningerne. Vi fik et dejligt værelse med balkon, hvorfra der var en storslået udsigt. Damen i receptionen var også yderst venlig og hjælpsom. Der var kun to forhold, som kunne være en smule bedre. Hotellets restaurant åbner først den 7. juli, og der er ingen alternative spisesteder i gåafstand fra hotellet - den nærmeste restaurant ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet.
Morgenmad serveres først fra kl. 8, og da vi er ivrige bjergvandrere, der ønsker at komme tidligt af sted, måtte vi selv sørge for morgenmad. Efterfølgende har vi tænkt på, om hotellet ikke kunne arrangere en morgenmadspakke til personer som os.
Med hensyn til vore oplevelser i Aosta-området var de primært koncentreret om bjergvandringer. På denne årstid står Alperne i fuldt flor med et hav af blomster. Vi har aldrig oplevet noget så smukt. Vi så også gemser og de flotte alpestenbukke. Der er uendelig mange vandreruter i området - turistkontorerne i Aosta, Cogne, Pont i Val Savaranche og i Breuil Cervinia udleverer deltaljerede kort over turene i deres område. Vi kan varmt anbefale følgende ture.
1. Rute 2 fra Valnontey (nær Cogne) til Refugio V. Sella
2. Rute 23 og herfra ad rute 20 fra Valnontey (nær Cogne) til Mt. Money
3. Fra Villair uden for Courmajeur op til Refugio Bertona og videre op på Mt. de la Saxe højderyggen - herfra har man Europa´s smukkeste udsigt over mod Mt. Blanc massivet
4. Rute 5 fra Pravieux (i Val Savaranche) til Refugio Chabod
5. Rute 107 fra Perreres (lidt syd for Breuil Cervinia) til Lago di Cignona.
Ud over bjergvandringerne er Aosta dalens gamle borge også virkelig et besøg værd. Særligt Fenis borgen og Issogne slottet er fantastiske. Vi har været særdeles tilfredse med in-italia's indsats og vil bestemt gøre brug af jeres tilbud, når vi - forhåbentlig snart - skal til Italien igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map