Feriebolig i Saint-Pierre i Aosta

Residence Chateau

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nede i bunden af dalen, som gennemløber regionen Aosta, ligger byen Saint-Pierre omgivet af majestætiske og uindtagelige slotte og borge. Ved siden af slottet i Saint-Pierre kan man bo i pæne lejligheder med udsigt til slottet og samtidig have et godt udgangspunkt for udflugter i Alperne (motorvejsafkørslen er blot 3 km væk).

Nabo til slottet Saint-Pierre

Residence Chateau har en enestående beliggenhed med udsigt til Saint-Pierre Slot, som blot ligger 5 minutter væk til fods. Om aftenen, hvor slottet er oplyst, hersker der nærmest en tryllebindende stemning over det. I samme bygning som Residence Chateau finder man en bar med forfriskninger, kager og is. Man kan parkere gratis foran hotellet på en offentlig parkeringsplads.

Læs mere om Residence Chateau

Indendørs møder man først receptionen og videre til venstre morgenmadssalen (morgenmad kan tilvælges). Her er desuden et opholdsrum med fjernsyn, og bar (her er ikke elevator).

Etværelseslejlighed med 1+2 sovepladser (med balkon)
- Etværelseslejlighed med separat spiseplads med bord og stole, skabskøkken med to kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn samt soveafdeling med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Lejligheden er desuden udstyret med telefon, internetadgang og satellit-tv samt eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Endelig er der balkon (ikke møbleret) med landskabsudsigt eller udsigt til slottet.
Toværelseslejlighed med 2+3 sovepladser (med balkon)
- Toværelseslejlighed med opholdsrum med spiseplads med bord og stole, skabskøkken med to kogeplader, køleskab og mikrobølgeovn og mulighed for ekstra opredninger. Der er desuden et soveværelse med med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er udstyret med telefon, internetadgang og satellit-tv. Endelig er der balkon (ikke møbleret) med landskabsudsigt eller udsigt til slottet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aosta

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aosta

Populært i Aosta

search map