Feriebolig i Saint-Pierre i Aosta

Residence Chateau

 
Residence Chateau er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Chateau er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saint-Pierre og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nede i bunden af dalen, som gennemløber regionen Aosta, ligger byen Saint-Pierre omgivet af majestætiske og uindtagelige slotte og borge. Ved siden af slottet i Saint-Pierre kan man bo i pæne lejligheder med udsigt til slottet og samtidig have et godt udgangspunkt for udflugter i Alperne (motorvejsafkørslen er blot 3 km væk).

Nabo til slottet Saint-Pierre

Residence Chateau har en enestående beliggenhed med udsigt til Saint-Pierre Slot, som blot ligger 5 minutter væk til fods. Om aftenen, hvor slottet er oplyst, hersker der nærmest en tryllebindende stemning over det. I samme bygning som Residence Chateau finder man en bar med forfriskninger, kager og is. Man kan parkere gratis foran hotellet på en offentlig parkeringsplads.

Læs mere om Residence Chateau

Indendørs møder man først receptionen og videre til venstre morgenmadssalen (morgenmad kan tilvælges). Her er desuden et opholdsrum med fjernsyn, og bar (her er ikke elevator).

Du kan få værelse med tekøkken

Der er 15 værelser fra enkeltværelser op til firemandsværelser. Disse er tilgængelige med et tekøkken.

Læs om lejlighederne på Residence Chateau

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Chateau

Læs personlige anmeldelser af Residence Chateau som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Chateau. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Chateau

Anmeldelse

Meget dejlig modtagelse, ganske simpel og enkel. Virkeligt god beliggenhed i forhold til at vandre i parken. Vi anbefaler det.

Læs mere

Hyggeligt hotel med personlig service

Meget venlig hotelvært. Rolig landsby. Let at parkere.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Chateau

Læs mere

Peter og Inga fra Roskilde boede på Residence Chateau i Saint-Pierre fra d. 15. til d. 20. juli 2011.

vi havde et godt ophold i Saint-Pierre. Vi ville jo godt have haft en østvendt altan, men det kunne ikke loves. Ikke destomindre så fik vi både en øst- og vestvendt terrasse. Det var rigtig fint.
Selve hotellet var godt og hyggeligt, god og venlig betjening. Vi brugte hotellet til at køre ud fra, og var blandt andet ved Mont Blanc, Matterhorne og i Torino. Det blev også til et smut over den Franske grænse. Det eneste minus var at der ikke lige var restauranter i gå afstand af hotellet.

Læs mere

Thomas og rejsepartner fra Frederikssund boede på Residence Chateau i Saint-Pierre fra d. 24. til d. 30. juli 2010.

Vi har været meget glade for opholdet. Værelse, udstyr, rengøring, personale var helt i orden. Vi er vilde med området. Naturen er storslået.
Eneste anke er Residence Chateaus beliggenhed. Tæt ved hovedvejen. Vi havde et vestvendt værelse. Skal vi bo der igen vil vi bede om et østvendt hvor støjen er mindre og værelset køligere om natten. Vi fandt aldrig ud af om air-condition, hvis det var en sådan der viste temperatur, virkede - jeg tror nu det var varmeanlg. Vores problem, men iøvrigt er vi heller ikke så meget for air-con.

Læs mere
 
search map