Ferieboliger og hoteller i Saint-Pierre

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saint-Pierre er primært kendt for sine smukke slotte St. Pierre Slot og Sarriod de la Tour Slot. Og inden for 3 km man finder desuden slottene Sarre og Aymavilles. St. Pierre Slot ligger midt i byen (ca. 8 km fra regionshovedstaden Aosta) og troner på et højdedrag, så det kan ses fra alle verdenshjørner, når man nærmer sig byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nyd synet af det oplyste slot

Dette er et meget smukt syn især om aftenen, hvor slottet er oplyst. Det stammer tilbage fra 1200-tallet, hvor det kun bestod af et vagttårn og siden har det gennemgået nogle væsentlige ændringer i slutningen af forrige århundrede, hvor man opbyggede kamtakker og tilføjede de eventyrlige tårne. Inden for slottets mure finder man i dag det regionale museum for naturvidenskab.

Læs mere om Saint-Pierre

By med særlig stemning

Selve byen er lille og ganske hyggelig. Visse dele af byen lader til at stå uændret hen i århundreder og der hersker en særlig stemning på gadehjørnerne. I byen er der både, supermarked, bank, apotek, restauranter, postkontor, bager, slagter, kiosk og benzintank.

Skjul teksten
 
 
search map