Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saint-Pierre er primært kendt for sine smukke slotte St. Pierre Slot og Sarriod de la Tour Slot. Og inden for 3 km man finder desuden slottene Sarre og Aymavilles. St. Pierre Slot ligger midt i byen (ca. 8 km fra regionshovedstaden Aosta) og troner på et højdedrag, så det kan ses fra alle verdenshjørner, når man nærmer sig byen.

Nyd synet af det oplyste slot

Dette er et meget smukt syn især om aftenen, hvor slottet er oplyst. Det stammer tilbage fra 1200-tallet, hvor det kun bestod af et vagttårn og siden har det gennemgået nogle væsentlige ændringer i slutningen af forrige århundrede, hvor man opbyggede kamtakker og tilføjede de eventyrlige tårne. Inden for slottets mure finder man i dag det regionale museum for naturvidenskab.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

By med særlig stemning

Selve byen er lille og ganske hyggelig. Visse dele af byen lader til at stå uændret hen i århundreder og der hersker en særlig stemning på gadehjørnerne. I byen er der både, supermarked, bank, apotek, restauranter, postkontor, bager, slagter, kiosk og benzintank.

Læs mere om Saint-Pierre

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

search map