Aosta Saint-Pierre Slot

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historie

Man kan spore slottets oprindelse tilbage til 1200-tallet, hvor det bestod af blot et vagttårn. Dog har slottet gennemgået nogle grundige ændringer i slutningen af forrige århundrede, hvor man opbyggede murtakker og tilføjede de eventyrlige tårne. Inden for slottets mure finder man i dag det regionale museum for naturvidenskab.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Et unikum

Beliggende på en klippetop let genkendeligt for sin eventyrlige silhuet, repræsenterer slottet Saint-Pierre et unikum i sin genre. De fire berømte tårne fra 1800 gør sit til at slottet nærmest synes som taget ud af en Disney-film, mens det i virkeligheden er et af de ældste slotte i regionen.

For besøgende

Via dette link kan man indhente præcise oplysninger omkring slottets åbningstider og tilbud til de besøgende: http://www.icastelli.it/regioni/valledaosta/saint-pierre.htm
Slottet er åbent i sommerperioden med daglig åbningstid fra 09:00 – 19:00. Det koster 3 euro per person, dog har børn under 6 år gratis adgang.

Museum i slottet Saint-Pierre

Museet er enestående af sin art i Aostadalen og indtager således en strategisk rolle i beskyttelsen af den kultur, der knytter sig til slottene og borgene i regionen, både hvad angår den videnskabelige og den naturalistiske side.
For yderligere oplysninger, også om slottet, se her: http://www.museoscienze.it

 
search map