Aosta Saint-Pierre Slot

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Slottet er beliggende i byen af samme navn ca. 8 km fra byen Aosta i retning mod Courmayeur. Man finder slottet ved at tage frakørsel Aosta ovest – Saint-Pierre fra motorvej A5. Slottet er synligt fra omgivelserne, da det troner på et højdedrag. Man kan parkere neden for slottet på dertil indrettede parkeringspladser og derfra gå det sidste stykke ad en sti, der på nuværende tidspunkt ikke er indrettet til handicappede.

Historie

Man kan spore slottets oprindelse tilbage til 1200-tallet, hvor det bestod af blot et vagttårn. Dog har slottet gennemgået nogle grundige ændringer i slutningen af forrige århundrede, hvor man opbyggede murtakker og tilføjede de eventyrlige tårne. Inden for slottets mure finder man i dag det regionale museum for naturvidenskab.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Et unikum

Beliggende på en klippetop let genkendeligt for sin eventyrlige silhuet, repræsenterer slottet Saint-Pierre et unikum i sin genre. De fire berømte tårne fra 1800 gør sit til at slottet nærmest synes som taget ud af en Disney-film, mens det i virkeligheden er et af de ældste slotte i regionen.

For besøgende

Via dette link kan man indhente præcise oplysninger omkring slottets åbningstider og tilbud til de besøgende: http://www.icastelli.it/regioni/valledaosta/saint-pierre.htm
Slottet er åbent i sommerperioden med daglig åbningstid fra 09:00 – 19:00. Det koster 3 euro per person, dog har børn under 6 år gratis adgang.

Museum i slottet Saint-Pierre

Museet er enestående af sin art i Aostadalen og indtager således en strategisk rolle i beskyttelsen af den kultur, der knytter sig til slottene og borgene i regionen, både hvad angår den videnskabelige og den naturalistiske side.
For yderligere oplysninger, også om slottet, se her: http://www.museoscienze.it

 
 

Populært i Aosta

Hotel Walser

Courmayeur

Maison Tissiere

Antey Saint André

search map