Anmeldelser af Hotel Vagneur

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Vagneur

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vagneur som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vagneur. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne og familie fra Odense tilbragte tre dage på Hotel Vagneur fra d. 9. til d. 12. juli 2003 inden de kørte videre til Gardasøen. Hun skrev om stedet:

Vi er en familie på 2 voksne og 3 børn i alderen 14, 11 og 7 år, der startede vores ferie i flækken Vens en rigtig hyggelig lille bjergby i 1725 meters højde. Heldigvis kan vi lide at køre i bjerge, for der var langt derop og masser af hårnålesving undervejs. På Hotel Vagneur var servicen upåklagelig, værelserne rene og pæne, udsigten fantastisk og maden spændende egnsretter. Og så fik vi Italiens bedste Tiramisú (en dessert).
Området var ideelt til vandreture også for os, som ikke var decideret vandrere. En af dagene tog vi bilen til Courmayeur, der viste sig at være en dejlig by. Herfra tog til 4 forskellige kabinelifte hele vejen op til Aiguille du Midi i 3842 meters højde. Det er det tætteste, man kan komme på Mont Blanc, med mindre man vil bestige det. Det var en storslået oplevelse.
Derfra kørte vi videre til Residence Parco del Garda ...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anne og kæresten fra Skanderborg boede på Hotel Vagneur fra d. 1. til d. 6. juli 2003 efter at de havde besøgt en gård i Barolo vindistrikt. Hun skrev efter hjemkomsten:

Fra Piemonte kørte vi til de italienske Alper til byen Vens, Italiens mindste by beliggende i ca. 1700 m’s højde.
Auberge Vageneur drives af 2 brødre. Den ene kok, den anden stedets leder, tjener, turvejleder mm. Han taler fransk og engelsk.
Værelserne er ikke den store oplevelse, bortset fra en fantastisk udsigt til bjerge, men maden og atmosfæren var yderst god. Man skal være forberedt på, at det tager 30 min. at køre de ca. 18 km op ad bjerget fra dalen ved St. Pierre lidt uden for Aosta. Der er mange hårnålesving! Men er man interesseret i vandreture som os, er det et flot udgangspunkt. Vi var bl.a. på tur til Pic Aouilette i ca. 2600 m’s højde, hvorfra vi stod ansigt til ansigt med Mt. Blanc.
Aosta er en spændende by, som er et besøg værd. Fra byen tog vi telecabine op til Pila, hvorfra der er gode vandremuligheder.
Vi besøgte også nationalparken Grand Paradiso med et utal af vandremuligheder. Det kan varmt anbefales. Stederne vi besøgte var absolut ikke overrendte af turister.
Vi har haft en dejlig ferie og har været tilfredse med jeres service. Vi vil helt bestemt benytte os af jeres internetbureau en anden gang og anbefale jer til andre italiensfarere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map