Hotel i Saint Nicolas i Aosta

Hotel Vagneur

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hyggeligt familiehotel tæt ved det lille hovedtorv i Vens hvorfra der er en enestående udsigt over Saint Nicolas, Gran Paradis og dalsystemet. Hotellet er i typisk valdaotain stil. Det ligger 1.734 m.o.h. ved Mont Falléres skråninger og ved indgangen til Vertosan-dalen.

Spis lokale retter i restauranten

På hotellet er der 11 værelser af hvilke 6 af dem endvidere har balkon. De har alle telefon og eget badeværelse med toilet og bruser. Restauranten på stedet serverer alle de mest traditionelle, italienske retter samt de lokale specialiteter og delikatesser.

Læs mere om Hotel Vagneur

Vil du være aktiv i bjergene

På hotellet er der - ud over restaturanten - café/bar, fjernsyn, terrasse og store dehors. Der er utallige muligheder for vandre- eller mountainbike-oplevelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Vagneur

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vagneur som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vagneur. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Vagneur

Dejlig charmerende lille bjerghotel

Vi har haft en god oplevelse, fin service og dejlig mad, dog er hotellet noget nedslidt og vi fik f.eks. en nøgle som ikke passede til vores værelse, så det var noget besværligt at låse op og i.
Der var rent og ordentligt alle vegne og sengene var helt ok.
Personalet var gæstfrit og værten forklarede os hver morgen aftenens menu så vi kunne vælge de retter vi foretrak.

Læs mere

Bjerghygge og fantastisk udsigt

Endnu et dejligt hotel, fundet via In-Italia. Hotellet er byens samlingssted med bar og restaurant. Sød og opmærksom vært med et venligt personale, som var klar med vejledning, tips og masser af lokal, dejlig mad. Vi havde et lille familierum med balkon og fantastisk udsigt til Gran Paradiso og Aostadalen. Klokkeklang fra får og køer samt skønne vandremuligheder lige uden for døren. Alt var pragtfuldt, selvom værelset var lidt slidt og lige småt nok til fire personer. Dog var alt pænt og rent. Vi landede midt i Vens’ byfest, den første weekend i august. En hyggelig oplevelse. Der var langt til nærmeste egentlige indkøbsmulighed (byen Saint Pierre i dalen). Derfor var det dejligt med halvpension på hotellet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Vagneur

Læs mere

Kirsten og rejsefælle fra Brønshøj boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra d. 16. til d. 20. juli 2012.

Hotel Vagneur i Aosta dalen, eller rettere over, nemlig i 1735 m højde, med en utrolig udsigt, meget søde værter, vi spiste hver dag på hotellet, lidt tung kost, men deres antipasta var fortræffelig. Man kan også bestille madpakker til vandreturene i de fantastiske bjerge. Mange ture starter i den lille "by" Vence. Det går lidt stejlt op i begyndelsen.

Læs mere

Bengt og hustru fra Malmø i Sverige boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra 1. til 4. juli 2012.

Vi var meget tilfredse med opholdet på Hotel Vagneur. Maden var lækker. Vi kunne vælge mellem 5-6 for-, hovedretter og desserter med lokalt præg. Personalet var meget hjælpsomt og talte godt engelsk.Udsigten fra værelset var fantastisk og vandreturen til en sø på 2.400 meter over havets overflade var suveræn. Hotellet kan absolut anbefales.

Læs mere

Jørgen og Lis fra Skanderborg boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra d. 1. til d. 7. juli 2008.

Vi havde en rigtig god ferie, og var tilfredse med såvel Sct. Nicolas og Malcesine. Specielt var opholdet i Vens en rigtig god oplevelse. Værten og medarbejderne var ualmindelig hjælpsomme og servicemindede. Der var en rigtig god stemning og værten og et par medarbejdere talte fint engelsk. Det var professionelt samtidig med, at der var en hyggelig atmosfære. Værten orienterede os ved ankomsten om, at vi i løbet af de følgende dage ville få et bredt udvalg af egnsretterne. Det fik vi, og det var rigtig godt! Vi kan absolut anbefale stedet - ikke mindst til bjergvandrede. Henset til den langsommelige transport til andre spisesteder, vil vi anbefale, at man bestiller med helpension - evt. med undtagelse af en enkelt dag, hvor man bør besøge en lokal restaurant længere oppe i bjergene (Jovencan).

Læs mere
 
search map