Anmeldelser af Appartamenti Grand Sarriod

 
Appartamenti Grand Sarriod er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Grand Sarriod er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saint Nicolas og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Grand Sarriod

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Grand Sarriod som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Grand Sarriod. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn oplevelse

Appartamenti Grand Sarriod
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Grand Sarriod
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af Appartamenti Grand Sarriod

Saint Nicolas som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Therese og Jørgen fra Slagelse boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 10. til d. 24. september 2011.

Tak for hjemkomsthilsen
Vi har haft en dejlig tur, vi boede på Grand Sarriod i 2 uger, og havde det meste af tiden solskinsvejr med op til 28-30g, og var på flere vandreture i nationalparken Grand Paradiso.
Vi købte landkort med vandreruter over områderne Monte Bianco, Matterhorn og Grand Paradiso ( vi købte dem på turistkontoret i Aosta til 2 euro pr. stk.) det kan klart anbefales når man vandrer.
Den smukkeste tur gik til lac d´Arpy en smuk sø med en fin udsigt til Monte Bianco, vi kørte til Morgex og derfra mod La Thuile, vi parkerede bilen ved et hotel på Colle S Carlo og gik ca 50 min
ud til søen, det var en turistrute, så stien var bred og god at gå på, også for mindre børn. Vi var så heldige at se 2 kongeørne der. De vedhæftede billeder er fra turen til søen.
Det var også en fin oplevelse at køre op til det lille Sct. Bernhard pas, grænsen mellem Frankrig og Italien. Der er også mange fine vandreruter.
Vi havde en 2 værelses lejlighed med balkon og var stort set tilfredse. Vi synes dog at køkkenudstyret var lidt mangelfuldt og nedslidt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birte og rejsepartner fra Rødovre boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Pænt sted og rolige forhold - noget vi sætter stor pris på. Fantastisk udsigt og værtsparret (kun italiensk talende) ydede fuld service (et køleskab gik i stykker og vi skulle have skiftet gas i køkkenet ingen sure miner, kun glade mennesker). Vi benyttede os ikke af restauranten, men det var der andre der gjorde. Vi har gået en del ture i naturen omkring os, Området er virkelig dejligt til vandreture.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
LEIF ERIK og Marianne fra BRØNSHØJ boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 18. til d. 26. september 2008.

Kort kan vi berette, at det var et udemærket sted. Nu er Saint Nicolas med sine tre - fire huse ikke ligefrem en by.... :o) - men et dejligt sted på landet. Vi kom rundt i bil til flere mere eller mindre skønne kendte steder. Vandreture i området er bare super. Især modsatte side af dalen - Gran Paradiso N.P. Mht boligen var det som forventet. Ganske godt, men savnede dog en ovn og / eller brødrister.... Og lidt bedre seng... :o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og familie fra Herning boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Som svar på jeres spørgsmål ang. vores ferie i Saint Nicolas, kan vi kun sige at vi havde en fantastisk uge i Aosta dalen. vi nød det gode vejr travede ture, var på Mont Blanc, var flere gange i Aosta, og nød byens hyggelige atmosfære. lejligheden var også fin, men da vi boede nederst, havde vi desværre ikke direkte udsigt fra vores terrasse. Alt i alt en fin ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen Bjelke Fisker og Therese Blach fra Slagelse boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 21. juni til d. 5. juli 2008.

Vi har virkelig nydt ferien. Vi boede på Grand Sarriod, i en fin ferielejlighed med en fantastisk panoramaudsigt over Grand Paradiso. Vi følte os rigtig godt tilpas og nød at bo et sted uden mange turister. I er rigtig gode til at finde spændende ferieområder. Vort værtspar på Ristorante Grand Sarriod var søde og meget venlige. Da vi vandrer en del, kom værten med en detaljeret kort over lokalområdet som vi kunnde låne, fin service.
Vi spiste middag 3-4 gange hos vort værtspar og smagte de lokale specialiteter.
Vi var der i to uger så vi havde god tid til at udforske nationalparken Grand Paradiso. Vi har besøgt alle dalene, Valgrisenche, Valsavarenche, Rhemes-Notre-Dame og Cogne. Vi kørte ind i dalene til vejen endte, og vandrede derfra. Vandrestierne er fint afmærkede og er også klassificeret efter hvor vanskelig ruten er, og om man behøver hjælpemidler undervejs.
Alle de små maleriske byer i Aosta-dalen har vi også besøgt, bl.a. Arvier, Aymavilles og Villeneuve. Vinruten fandt vi også og besøgte vinhuset Les Cretes på vej til Gressan.
Pila, som er et skisportområde, er også værd at besøge. Man kan køre derop (det viste sig at bjergbanen er nedtaget for repararation frem til december
2008, og det stod ingen steder på skiltene nede i dalen!!!).
En dag kørte vi til Breuil-Cervinia som ligger ved foden af Matterhorn, en fin tur. Der er gode vandreruter, kan absolut anbefales (bortset fra alle de grimme hoteller). Husk at stoppe ved Lac bleu, en lille sø langs vejen, hvor man kan se Matterhorn spejle sig i fuldkommen jadegrønt vand.
Det var meget varmt i perioden, ca 35-37 grader, så det var skønt at bo ca 1500 meter oppe på bjerget. Temperaturen faldt til ca 23-24 grader. Husk at køre (eller vandre) videre ad vejen fra Grand Sarriod op til Vetan, for der er en helt fantastisk udsigt over bjergene.
Vi har været meget glade for området, og synes befolkningen er venlige og hjælpsomme. Vort største handicap er, at vi kun taler engelsk, men det gik fint med en rejseparlør og kropssprog.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Daniel fra Haslev boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi var meget glade og tilfredse med stedet og området vi boede i. Lige da vi kom ind i boligen var vi lidt overrasket over der var så mørkt og ingen udsigt. Men det viste sig at være en kæmpe fordel at man kunne bevare boligen kølig og desuden boede vi i stueplan, det var til stor glæde for vores børn. Værten var sød og hjælpsom, så vi har faktisk ingen klagepunkter. Det er en fordel at kunne lidt italiensk i området, for man kommmer ikke langt med dansk eller engelsk. Eurospin var vores fortrukne supermarkede.. Der er svømmehal i Aosta. Undgå motorvejen hvis kun skal omkring i Aosta dalen. Aosta by er utrolig flot med masser af små forretninger. I udkanten af Aosta, øst, ligger de store forretningskæder. Der var så smukt overalt, at man skulle tro det var umuligt at finde et smukkere sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Pernille fra Hillerød boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 13. til d. 18. maj 2006.

Turen gik godt.
Vi har været meget tilfredse med stedet. Omgivelserne var helt fantastiske. Vi kom udenfor høj-sæsonen og havde bestilt en lille lejlighed, men fik lov til at bruge hele terrassen/svalegangen på etagen, fordi vi var de eneste. Og hvilken udsigt, helt helt fantastisk!!!Morgenmad med den udsigt er jo nærmest ubetaleligt. Vi blev godt modtaget, og har været tilfredse. Lejligheden var pæn og ren, der er ikke meget lys indenfor idet der er små vinduer, men vi så omkring os, at sådan er det deroppe i alperne/aostadalen.
Området kan varmt anbefales. Gode gåture lige udenfor huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map