Feriebolig i Saint Nicolas i Aosta

Appartamenti Grand Sarriod

 
Appartamenti Grand Sarriod er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Grand Sarriod er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saint Nicolas og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Typisk bjerghytte beliggende 1470 meter over havet ca. 4 km fra Saint Nicolas centrum. Fra stedet er der ca. 21 km til Aosta og 10 km til nærmeste motorvejsafkørsel.

50 meter fra stedet findes parkeringsplads, bar-restaurant "Grand Sarriod". Indkøbsmulighederne findes i selve Saint Nicolas ca. 4 km derfra som man kan komme til med offentlig bus.

Læs mere om Appartamenti Grand Sarriod

Den nærmeste større by er Aosta, hvor man finder flere spisesteder og shoppingmuligheder.
Vi kan helt sikkert anbefale et besøg i denne by, som præges af romerske minder og et hyggeligt bycentrum.

Lejlighederne råder alle over køkkenhjørne i stuen og badeværelse / toilet.

Lejlighederne på Appartamenti Grand Sarriod

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. sal)

Lejlighederne ligger på første sal og er på ca. 40 m². De består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa og badeværelse / toilet. Der er ikke balkon.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon)

Lejlighederne ligger på første eller anden sal og er på ca. 45 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet og balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - type A

Lejlighederne har indgang fra en trappe på 18 trin og er på ca. 45 m² med skråvægge. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og karbad samt balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B

Lejlighederne har selvstændig indgang og er på ca. 50 m². De består af spisekøkken en-suite med forhøjet (to trappetrin op) stue med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet og balkon på ca 3 m².

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden ligger i stueetagen og er på ca. 65 m². Den består af spisekøkken med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng uden vinduet, badeværelse og terrasse på ca. 5 m² med havemøbler (NB. Terrassen ligger op ad indgangen til ejendommen og er derfor ikke særlig privat).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Grand Sarriod

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Grand Sarriod som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Grand Sarriod. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamenti Grand Sarriod

Skøn oplevelse

Læs mere

Therese og Jørgen fra Slagelse boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 10. til d. 24. september 2011.

Tak for hjemkomsthilsen
Vi har haft en dejlig tur, vi boede på Grand Sarriod i 2 uger, og havde det meste af tiden solskinsvejr med op til 28-30g, og var på flere vandreture i nationalparken Grand Paradiso.
Vi købte landkort med vandreruter over områderne Monte Bianco, Matterhorn og Grand Paradiso ( vi købte dem på turistkontoret i Aosta til 2 euro pr. stk.) det kan klart anbefales når man vandrer.
Den smukkeste tur gik til lac d´Arpy en smuk sø med en fin udsigt til Monte Bianco, vi kørte til Morgex og derfra mod La Thuile, vi parkerede bilen ved et hotel på Colle S Carlo og gik ca 50 min
ud til søen, det var en turistrute, så stien var bred og god at gå på, også for mindre børn. Vi var så heldige at se 2 kongeørne der. De vedhæftede billeder er fra turen til søen.
Det var også en fin oplevelse at køre op til det lille Sct. Bernhard pas, grænsen mellem Frankrig og Italien. Der er også mange fine vandreruter.
Vi havde en 2 værelses lejlighed med balkon og var stort set tilfredse. Vi synes dog at køkkenudstyret var lidt mangelfuldt og nedslidt.

Læs mere

Birte og rejsepartner fra Rødovre boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Pænt sted og rolige forhold - noget vi sætter stor pris på. Fantastisk udsigt og værtsparret (kun italiensk talende) ydede fuld service (et køleskab gik i stykker og vi skulle have skiftet gas i køkkenet ingen sure miner, kun glade mennesker). Vi benyttede os ikke af restauranten, men det var der andre der gjorde. Vi har gået en del ture i naturen omkring os, Området er virkelig dejligt til vandreture.

Læs mere

LEIF ERIK og Marianne fra BRØNSHØJ boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 18. til d. 26. september 2008.

Kort kan vi berette, at det var et udemærket sted. Nu er Saint Nicolas med sine tre - fire huse ikke ligefrem en by.... :o) - men et dejligt sted på landet. Vi kom rundt i bil til flere mere eller mindre skønne kendte steder. Vandreture i området er bare super. Især modsatte side af dalen - Gran Paradiso N.P. Mht boligen var det som forventet. Ganske godt, men savnede dog en ovn og / eller brødrister.... Og lidt bedre seng... :o)

Læs mere

Hanne og familie fra Herning boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Som svar på jeres spørgsmål ang. vores ferie i Saint Nicolas, kan vi kun sige at vi havde en fantastisk uge i Aosta dalen. vi nød det gode vejr travede ture, var på Mont Blanc, var flere gange i Aosta, og nød byens hyggelige atmosfære. lejligheden var også fin, men da vi boede nederst, havde vi desværre ikke direkte udsigt fra vores terrasse. Alt i alt en fin ferie.

Læs mere

Jørgen Bjelke Fisker og Therese Blach fra Slagelse boede på Appartamenti Grand Sarriod i Saint Nicolas fra d. 21. juni til d. 5. juli 2008.

Vi har virkelig nydt ferien. Vi boede på Grand Sarriod, i en fin ferielejlighed med en fantastisk panoramaudsigt over Grand Paradiso. Vi følte os rigtig godt tilpas og nød at bo et sted uden mange turister. I er rigtig gode til at finde spændende ferieområder. Vort værtspar på Ristorante Grand Sarriod var søde og meget venlige. Da vi vandrer en del, kom værten med en detaljeret kort over lokalområdet som vi kunnde låne, fin service.
Vi spiste middag 3-4 gange hos vort værtspar og smagte de lokale specialiteter.
Vi var der i to uger så vi havde god tid til at udforske nationalparken Grand Paradiso. Vi har besøgt alle dalene, Valgrisenche, Valsavarenche, Rhemes-Notre-Dame og Cogne. Vi kørte ind i dalene til vejen endte, og vandrede derfra. Vandrestierne er fint afmærkede og er også klassificeret efter hvor vanskelig ruten er, og om man behøver hjælpemidler undervejs.
Alle de små maleriske byer i Aosta-dalen har vi også besøgt, bl.a. Arvier, Aymavilles og Villeneuve. Vinruten fandt vi også og besøgte vinhuset Les Cretes på vej til Gressan.
Pila, som er et skisportområde, er også værd at besøge. Man kan køre derop (det viste sig at bjergbanen er nedtaget for repararation frem til december
2008, og det stod ingen steder på skiltene nede i dalen!!!).
En dag kørte vi til Breuil-Cervinia som ligger ved foden af Matterhorn, en fin tur. Der er gode vandreruter, kan absolut anbefales (bortset fra alle de grimme hoteller). Husk at stoppe ved Lac bleu, en lille sø langs vejen, hvor man kan se Matterhorn spejle sig i fuldkommen jadegrønt vand.
Det var meget varmt i perioden, ca 35-37 grader, så det var skønt at bo ca 1500 meter oppe på bjerget. Temperaturen faldt til ca 23-24 grader. Husk at køre (eller vandre) videre ad vejen fra Grand Sarriod op til Vetan, for der er en helt fantastisk udsigt over bjergene.
Vi har været meget glade for området, og synes befolkningen er venlige og hjælpsomme. Vort største handicap er, at vi kun taler engelsk, men det gik fint med en rejseparlør og kropssprog.

Læs mere
 
search map