Anmeldelser af Casa Villa

 
Casa Villa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Villa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aosta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Villa

Læs personlige anmeldelser af Casa Villa som ligger i Aosta. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Villa. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og familie fra Brædstrup boede på Casa Villa i Saint Marchel fra d. 22. juli til d. 5. august 2006.

Det var hyggeligt at få en mail fra jer. Jo, tak vi har haft en dejlig tur og syntes huset i Saint- Marcel var meget dejligt og nød den smukke udsigt og haven som har både læ og skygge og en fin hjemmelavet udendørsgrill, som fungerede fint. Vi var to familier sammen og det var godt at have begge lejligheder. Der er dog stor forskel på lejlighederne og jeg syntes I skal vælge at sætte nogle flere billeder ind så man ved, hvad man får før man bestiller. Vi har mange billeder af huset udefra og omgivelserne og ved lejlighed kan jeg maile dem til jer og I kan bruge dem hvis I vil. Samtidig vil jeg også gerne sende jer GPS-koordinaterne da der ikke er noget værre end at lede og køre forkert efter en meget lang rejse fra Danmark. Vi har samlet nogle punkter som vi håber I kan bruge. Vi savnede en lille informationsfolder da vi var taget til Aosta med et meget lille fransk ordforråd, så vi måtte gætte flere ting og selv finde ud af det. F.eks. skal man selv levere skrald på den nærmeste opsamlingsplads. Her er der også mulighed for at sortere affaldet eks. flasker mm. Hvis hr. Nelle lavede en lille folder kunne I måske oversætte den og man kunne få den tilsendt efter indbetalt depositum eller den kunne ligge i lejlighederne. Også den lille restaurant oppe ad bjerget og vandrestierne kunne måske få lidt tysk/engelsk/dansk information. Hvorfor bliver der dyttet lystigt udenfor huset? fordi sådan
gør man på smalle bjergveje i denne del af Italien, for at advare modkørende i meget skarpe sving. I sådan et sving ligger huset. Vi kan varmt anbefale stedet og syntes at det danner udgangspunkt for muligheden for en både aktiv og afslappende ferie, man vælger selv. Huset er så dejligt og udsigten og haven gør at man næsten ikke kan forlange mere. Vil man på eventyr er der masser af små veje
eks.den meget lille vej til borgen i Fenis. Besøg Courmayeur og tag en tur til Mont Blanc/ monte Bianco med svævebanen eller stå af halvvejs og nyd de dejlige omgivelser. Eller en tur til Lillaz og Cogne som både har dejlig natur ved Gran Paradiso Nat. Park og turistbutikker som børnene elsker. Aosta er en historisk by som fortjener en eftermiddag eller to. Vi nød det i fulde drag og kan kun ønske andre gæster en dejlig ferie og håbe på at Hr. Nello får sat et bruseforhæng op på 1.sal så man kan stå op og tage et brusebad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Jeanne og rejsepartner fra Odder boede på Casa Villa i Saint Marchel fra d. 3. til d. 10. september 2005.

Det var et dejligt sted og en skøn lejlighed - og det var godt, at vi tog den på 1. sal. Den var jo for det første større (2 gode soveværelser og stue i hele husets bredde), men også meget lysere og med en stor altan langs hele huset. Vores værtsfolk var meget flinke og hjælpsomme.
Nello lavede nogle helt specielle træarbejder og han lånte os en mappe med billeder af dem, og da jeg i et brev kommenterede dem rosende, blev vi inviteret hjem hos dem en aften (til champagne) for at se træskulpturerne, som stod rundt i hele huset. Så vi så også deres dejlige hus. Det var en fin oplevelse.
Så alt i alt var vi meget tilfredse med opholdet.(I kan jo ikke gøre for at der 3 af dagene var dårligt vejr med 12 graders varme, mens der var 28 grader på min svigermors altan i Silkeborg!!)
Jeg har dog lige en bemærkning: Det er ikke praktisk, at man skal ringe dagen før ankomsten, især når Nello kun taler italiensk og fransk. Jeg taler faktisk begge sprog, --- men der var teleforsvarer på, som med 1000 i timen henviste til et andet nummer. Så efter nogle forsøg opgav jeg. Jeg kunne simpelthen ikke opfatte så hurtigt - og vi fandt jo også fint op til deres hus i Nus - og blev budt på kaffe og kage og venlig snak.

P.S. Huset ligger helt for sig selv omgivet af en dejlig stor have, så hvis man lejer hele huset til f.eks. 2 familier, ville det være helt perfekt. Vi var der sammen med et ung italiensk par, hvor manden var døvstum, og de holdt sig meget tilbage. Da de brugte haven, "nøjedes" vi med altanen. Men det var helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Britta og familie fra Århus N boede på Casa Villa i Saint Marchel fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Vi boede i Casa Villa i uge 26/2005, og vi var meget begejstrede for huset og beliggenheden. Vi blev modtaget af Signor Nello ved frakørslen til Nuss (efter lidt besværlig parlamenteren på fransk på mobilen) og fulgt "til dørs", så vi havde ingen besvær med at finde frem til huset, hvilket måske ellers kunne have voldt visse kvaler.
Vores forventninger til stedet var, at det skulle danne basis for nogle vandreture og alligevel helst være lidt væk fra alfarvej, og det levede fint op til dette. Der var frisk luft og en formidabel udsigt.
Vi var 4 enkeltpersoner afsted, og det kunne være rart, om der var mulighed for at få redt dobbeltsengene op med "enkeltmandslinned". Det var ret så svært at få forklaret på italiensk/fransk!, så hvis det kunne bestilles på forhånd, ville det være en fordel. Desuden kan vi tilslutte os en tidligere kommentar om udgifterne til el, gas mm.: Det kunne være smart at have dette indregnet i forvejen, da det faktisk løb op til ca. ½ af depositummet og der åbenbart er en fast pris på en del af denne udgift.

Vi havde nogle meget fine oplevelser i området, fx kan vi anbefale at spise på Trattoria Diavolo (www.trattoriadeldiavolo.it) , som ligger 5-6 km længere oppe ad bjergvejen (det eneste!). Vi kom uanmeldt, men fik alligevel serveret et uovertruffent måltid, bestående af flere forskellige specialiteter fra området og ledsaget af fine forklaringer på et fint forståeligt engelsk. Det kan dog anbefales at bestille bord i forvejen.
Ligegyldigt om man er vandrer eller bare almindelig turist kan vi desuden anbefale, at man tager liften fra Aosta by op til Pila og videre derfra med stolelift opad og fx følger den relativt korte og nemme sti til Lago di Chamolé. Her er man på ingen tid langt væk i en smuk natur. Lifterne er ret dyre, men pengene er godt givet ud.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jørn og familie fra Brenderup boede på Casa Villa i Saint Marchel fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Huset og området levede helt op til vores forventninger med en flot flot udsigt fra altanen.
Men det kunne være smart hvis Mr. Nello havde kørevejledning + oplysninger om huset på engelsk, evt. et kort.
Det fremgår heller ikke af jeres hjemmeside, hvor huset ligger i forhold til nøgleafhentningen.
I Saint Marchell var der hverken indkøbsmuligheder eller restaurent, og man er måske lidt træt af at køre, når man når frem. Så det kan være lidt hårdt at skulle lede efter den slags !
Med hensyn til vandre ture er der flere muligheder i Cogne og side dalene, men ellers kan det anbefales at køre op for enden af vejen, der fører forbi Villa
Cassa. Der ligger et gammelt mine område med ruiner og andet fra minedriften + stier langt ind i dalen.
Alt i alt en god tur og området kan anbefales .

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vibeke fra Hørsholm boede med mand og børn på Casa Villa i Saint Marchel fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Efter Collina San Michele tilbragte vi en uge i Aosta regionen i Casa Villa nær St. Marcel. Huset ligger utrolig smukt, og vi havde en fantastisk udsigt over dalen og bjergene fra vores 1. sals lejlighed. Er man ikke taget til Aosta for at vandre, men vil alligevel godt opleve lidt at den smukke natur, kan vi anbefale at køre op til toppen af det bjerg, hvor Casa Villa ligger. Fra picnic-området Les Druges er der bl.a. en flot gåtur til nogle nedlagte miner. Turen tager en 2-3 timer afhængig af alder/tempo (vores yngste på 6 klarede snildt turen). Selve byen Aosta var overraskende charmende og hyggelig med mange spor fra romertiden, hvor Aosta blev kaldt alpernes Rom. Aosta området er rigt på middelalderborge og fantastisk natur, så der er nok at tage fat på. Turens højdepunkt (i mere end en
forstand) var dog klart turen op på Monte Bianco/Mont Blanc. Det er et helt fantastisk syn at stå i 3400 meters højde med udsigt til Europas tag og ud over Aosta dalen. Det er dyrt, men alle pengene værd. Der går svævebane fra denne lille by La Palud lidt uden for Courmayeur.
Et lille praktisk råd, som vi synes kommende gæster kunne have godt af: Vi fandt uden problemer frem til udlejer (hr Nello) i Nus ifølge kørselsvejledningen. Desværre var hr. Nello kørt i forvejen til huset, og hans kone talte ligesom han selv "kun" italiensk og fransk (selvfølgelig ikke deres problem, at vi kun behersker dansk og engelsk og et absolut minimum af fransk). Det lykkedes dog vha. de fire sprog at få en form for kørselsvejledning af fru Nello, men let var det ikke (hun opgav navnene på nogle meget lokale lokaliteter, som der ikke var skiltning til). Det lykkedes os dog at finde huset, men vores (danske) underboer havde samme problem og brugte vist meget lang tid på at finde huset. Det kunne derfor være praktisk, enten med et lille kort, som fam. Nello fx kunne udlevere sammen med nøglen, ellers kan vi anbefale at følge denne kørselsvejledning: Fra hr. Nello og Nus følger man den almindelige hovedvej mod Aosta og drejer fra efter ca. 3 km mod St. Marcel. I den første rundkørsel kører man mod pic-nic area Les Druges og følger skiltningen mod Les Druges. Man skal ca. 7 km op ad bjerget af den snoede bjergvej gennem div. småbyer. Ca. 1 km efter landsbyen Plout ligger Casa Villa til højre lige i et sving.
Men summa summarum så har vi været meget tilfredse både med ferien og jeres betjening. Så vi ses helt sikkert igen et eller andet sted i Italien :-))

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Susan og manden fra Herlev tilbragte to uger på Casa Villa fra d. 5. til d. 19. juli 2003. Hun meddelte efter ferien:

Det har været en utrolig oplevelse at være i Aosta området. Feriehuset var en kæmpe overraskelse. Et pragtfuldt hus, med stor gammel frugthave, og hvilken udsigt. Det kan tage pusten fra hvem som helst. Man kan sidde hele dagen og natten og nive sig i armen. Man nægter at tro på at der er så flot.
Det eneste minus ved ferieboligen er at bruseslangen er for kort, og at der mangler en ordentlig skærekniv. Byen Aosta ca. 8 km derfra, er en gammel hyggelig by som er værd at besøge. Der er også en anden lille by Sankt Vincent, (mod Torino af bjergvejen) som er et skønt sted. De eneste problemer vi har oplevet, er at der ikke er nogen som taler meget andet end fransk og italiensk. Vi havde hjemmefra investeret i en lille oversætter, og den har for os været uundværlig.
Derudover var der lidt problemer med at få afhentet nøglen. Vi kiggede efter et hus der svarede til billedet på internettet, men det viste sig at være en lyserød beboelsesejendom. (hos Mr. Nello privat)
Ellers har det været en fantastisk ferie, og vi vil gerne fremover benytte os af at bestille feriebolig gennem jer. Det har været en fornøjelse at tingene bare fungerede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Hedehusene holdt ferie i Aosta dalen på Casa Villa fra d. 22. til d. 29. juli 2000. Han skrev efter turen:

Vi har haft en god tur og har været meget glade for Aosta dalen, den har overrasket os alle fire meget positivt. Dalen har meget at byde på og en uge rækker slet ikke, de mange velbevarede borge og den utroligt smukke natur har gjort det til en dejlig oplevelse.
Huset Casa Villa har en god standart og levede helt op til vore forventninger og placeringen oppe på bjergsiden er unik, en fantastisk udsigt over hele dalen som næsten ikke er til at slippe. To gode råd til udlejer kunne være :
- at få opsat et badeforhæng i badeværelser, få forlænget bruserslangen, opsat et beslag på væggen til bruserhovedet så man har mulighed for at brusebade uden at skulle sidde i badekarret og sprøjte hele badeværelset til med vand.
- at indregne gasforbrug og el i lejeprisen, der kan ikke i sommersæsonnen være den store forskel i forbruget og det virker lidt "pjattet" at skulle afregne efter forbrug. Det ville ikke betyde noget at prisen forhøjes hermed.
Ellers et dejligt hus som vi befandt os godt i, en stor dejlig have og så en af os meget benyttet balkon med en unik udsigt. Et hus vi meget gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map