Feriebolig i Pila i Aosta

Village Club Pila 2000

 
Village Club Pila 2000 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Village Club Pila 2000 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pila og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Village Club Pila 2000 ligger i Pila centrum og består af flere bygninger forbundet vha. tunneler og gennemgange. Pisterne, indkøbsmuligheder og after-ski pubs samt spisesteder ligger lige uden for døren. Stedet er desuden blevet helt restaureret i 2004.

På stedet findes parkeringsplads, diskotek, restaurant og skidepot. Det obligatoriske klubkort inkluderer dags- og aften underholdning samt udflugter med guide på ski, adgang til diskoteket, miniklub for børn mellem 3 og 12 år samt adgang til fitness room (kun for gæster over 12 år).

Læs mere om Village Club Pila 2000

Etværelseslejligheder med 4 / 6 sovepladser:
- På stedet findes udelukkende etværelseslejligheder med 4 / 6 sovepladser (ca. 45 m²). Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord samt dobbelt sovesofa, natområde adskilt af skillevæg i træværk med dobbeltseng samt evt. køjeseng.

Vi anbefaler VIllage Club Pila 2000 til et ungt publikum, der ønsker en festlig ferie uden større vægt på boligens indretning.

Skjul teksten
 
 
search map