Feriebolig i Pila i Aosta

Village Club Pila 2000

 
Village Club Pila 2000 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Village Club Pila 2000 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pila og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Village Club Pila 2000 ligger i Pila centrum og består af flere bygninger forbundet vha. tunneler og gennemgange. Pisterne, indkøbsmuligheder og after-ski pubs samt spisesteder ligger lige uden for døren. Stedet er desuden blevet helt restaureret i 2004.

På stedet findes parkeringsplads, diskotek, restaurant og skidepot. Det obligatoriske klubkort inkluderer dags- og aften underholdning samt udflugter med guide på ski, adgang til diskoteket, miniklub for børn mellem 3 og 12 år samt adgang til fitness room (kun for gæster over 12 år).

Læs mere om Village Club Pila 2000

Etværelseslejligheder med 4 / 6 sovepladser:
- På stedet findes udelukkende etværelseslejligheder med 4 / 6 sovepladser (ca. 45 m²). Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord samt dobbelt sovesofa, natområde adskilt af skillevæg i træværk med dobbeltseng samt evt. køjeseng.

Vi anbefaler VIllage Club Pila 2000 til et ungt publikum, der ønsker en festlig ferie uden større vægt på boligens indretning.

Skjul teksten
 
 

Populært i Aosta

search map