Ferieboliger og hoteller i Pila

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pila er et andet lille, men charmerende sted i Aosta dalen, faktisk ligger det lige over Aosta by, og der er en 20 min. lang tur med svævebane op til Pilas skiområde. Skiterrænet ligger som et naturligt bassin i bjergene og over skovene og de snerige bjergsider, er der en formidabel udsigt til hhv. Mont Blanc og Monte Rosa.

Pila Skiområde

Skiterrænet starter ved 1.200 meters højde og går helt op til 2.600 meter. Området er ikke et af de største men har dog 70 km. pister, der er velpreparerede, brede og velegnede til snowboardere og telemarkentusiaster. Samtidig har de et moderne og velfungerende liftsystem. Bjerg guiderne og skiinstruktørerne arrangerer fantastiske ture omkring Monte Emilius og til San Grato Hermitage.
Området er særdeles velegnet for nybegyndere og familier med mindre øvede skiløbere, eller for familier eller grupper med medlemmer der ikke ønsker at stå på ski.

Selve Pila er ikke stor, men der er det der skal være i form af restauranter, pizzeriaer, barer og caféer. Med svævebanen 20 min. eller 9 km. til Aosta, som er den største by i provinsen. Med lokalbussen er der 23 km.

For billister er det nemmest at køre fra Genève gennem den genåbnede Mont Blanc tunnel. Kommer man med fly vil det igen være nemmest til Genève, men også Torino og Milano er gode alternativer. Køretid fra Genève er ca.1 - 1,5 time, fra Torino 1,5 - 2 timer og fra Milano 2 - 2,5 timer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map