Anmeldelser af Residence Planibel

 
Residence Planibel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Planibel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Thuile og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Planibel

Læs personlige anmeldelser af Residence Planibel som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Planibel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Robert og familie fra Sorø boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 22. til d. 29. januar 2005.

Vi havde lidt problemer med at de ikke kunne finde vores betaling for lejligheden men da de efter et stykke tid fandt os eller i hvert fald gav os en lejlighed var der ingen problemer. Lejligheden var ok og beliggenheden fin. Skiområdet eller det der var åbent af det var fint. Især var området i Frankrig godt. Jeg tror ikke I skal bruge vores oplevelser for efter to timer på ski faldt jeg på den sorte løjpe og rev mit korsbånd over. Resten af familien kunne dog stå på ski hele ugen. Lægen i området var ok. Han kunne lidt engelsk og lagde mit ben i gibs.
Vi kan sagtens anbefale andre stedet- dog burde I nok tjekke om de har registreret betalingen på hotellet

In-Italia's kommentar

Vi kan oplyse, at vi havde betalt for opholdet den 10. december året før. Vores betalinger falder ALTID ca. 1½ måned før opholdets start.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 12 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2003
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Tommy og familie fra Skjern Holdt skiferie på Residence Planibel fra d. 10. til d. 17. februar 2001. Han skrev til os efter ferien:

Vi har været utroligt glade for området, og vender tilbage næste år. Italien er jo altid dejlig - uanset årstiden, og sneen var nok den bedste vi har oplevet i de 20 år vi har været på skiferie. Vi håber så blot ikke det var en tilfældighed. Lejlighederne - parkeringsforholdene og afstanden til liftsystemet var helt suveræne. Det var unødvendigt, at starte bilen, mens vi var dernede, hvilket er af stor betydning, når man er mange afsted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Per fra Espergærde og familien stod på ski i La Thuile fra d. 29. januar til d. 5. februar 2000. De boede på Residence Planibel og skrev til os efter hjemkomsten:

La Thuile var perfekt for os. Stort varieret skiområde med bløde, ufarlige og forbløffende velpræparerede pister og masser af plads i liftsystem og på pisterne. Dertil en hyggelig by med charmerende slagter-, oste- og vinbutikker. I byen spiste vi virkelig godt på restaurant "La Raclette", og oppe i skiområdet var vi især begejstrede for restauranten ved S. Bernardo på grænsen til Frankrig.
Det eneste minus var, at "Planibel Residence", hvor vi boede, er et betonbyggeri med et noget tungt indeklima.
I fortjener stor ros hos www.in-italia.dk. Vi havde aldrig tidligere været på skiferie i Italien, og vi fik forud for bestilling af lejligheden fantastisk god rådgivning via mail om, hvad vi burde vælge. Det gav os et glimt af, at handel via Internet kan genindføre noget så sjældent som god gammeldags personlig service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map