Anmeldelser af Residence Planibel

 
Residence Planibel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Planibel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Thuile og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Planibel

Læs personlige anmeldelser af Residence Planibel som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Planibel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ken og familie fra Bjæverskov boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 20. til d. 27. februar 2010.

Det var ok at prøve noget andet, men vi er tilbage i Østrig næste år. Lejlighederne var meget nedslidte. God placering. Liftsystemet var ikke så godt. I gondolen skulle man stå op, stolelifte hvor man sad på alu og uden visir man kunne trække ned. Pisterne var familievenlige ikke de store udfordringer til mere øvede. Prisen på La Thuile svarer til Ischgl i Østrig, hvor standarden er betydelig højere. Det er ikke et sted, jeg vil anbefale til andre! Pisterne blev heller ikke præpareret hver dag!!! Man får ikke helt der man betaler for!!
Men tak for god behandling hos in-italia. Vil vil bruge jer til vores sommerrejser når den går til italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 13 voksne
Navn
Lisbeth og familie boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Vi havde en god tur til la Thulie. Fine store lejligheder, som lå tæt på hinanden på trods af at det var tre forskellige typer vi havde valgt. Skiområdet var godt uden ret lange liftkøer. Desværre blev vi vækket mellem 6 og 8 hver morgen hvor supermarkedet i stueetagen fik varer og/eller skraldebilen kom. Min søster som boede overfor os og dermed ud til den anden side havde ikke lastbillarmen, men i stedet nattelarmen fra festfolket. selve hotellet var også meget lyst, så et fint sted, men en del larm.
Som sædvanlig fik vi god service af In-Italia, så jer rejser vi gerne med igen ;o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn
Michael og familie fra Stenderup boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 17. til d. 24. januar 2009.

Skiområdet var upåklageligt på trods af masser af snefald. Masser af plads på pisterne og cafeteriet på toppenvar også fint.
Selve byen er en lille flække og kan ikke betragtes som andet end lige til det "fornødne".
Jeg havde 4 nybegyndere med inkl. 3 børn. På intet tidspunkt kedede de sig og området var godt forberedt på nybegyndere. Underholdning for børnene om aftenen var til dels også ok. Selve lejligheden var i stil med forventningerne. At kalde det for en 6 pers. er nok lige optimistisk nok - jeg vil kalde den for 5+1 for at undgå sure 6 pers. grupper.
Vi ( jeg ) tog turen i eet stræk. Gør man dette med børn i bilen, så vær realistisk omkring egne evner i et køretøj. Det er en lang tur at køre om natten. Jeg er vant til køre mange kilometer, men måtte melde pas om morgenen ved indgangen til alperne, der tager væsentlig længere tid, end GPS´en viser. Har man kontanter med, så sørg for at veksle hjemmefra. Når man kommer lørdag, er det ganske enkelt umuligt at få vekslet på hverken hotel, bank el. andre steder. Der skal trods alt bruges en del Euro til liftkort, skileje, depositum m.v. Trådløst internet kan skaffes på biblioteket, hvor man kan logge på via byens intranet - ellers er man dårligt stillet med en bærbar. Brug en halv dag på at køre til Aosta, der virkelig er en seværdig by af en pæn størrelse. Indkøb skal foretages i Carrefour, der ligger i byens østlige ende. Det er for dårligt og for dyrt i selve La Thuille. Ignorér ikke påbudet om snekæder - de kan komme til gavn flere gange - både gennem Chamonix og op mod selve La Thuille. Omkring In-Italia har jeg kun positivt at indvende.
Resten af familien ( 1 voksen + 3 børn ) var nybegyndere og derfor var La Thuille et perfekt valg med kun familiegæster. Som øvet skiløber var området helt ok med fine udfordringer. At vi havde 4 dage med kraftig sne, kan ingen gøre for.
Selve La Planibel Residence er i bund og grund i orden og alle faciliteter findes indenfor rækkevidde, selvom svømmehallen nok ikke får 5 stjerner ( men den er der ! ). Som altid i Italien må man ikke
forvente en luksus-suite. Men selv for de hygiejnefokuserede - så er stedet ok. Vi var heldige at få udsigtsværelset - det var guld. Byen er ikke noget at råbe hurra for - der er ikke en ny restaurant til hver dag ! Er man en ungdomsgruppe af sted, så find et andet rejsemål. Det er perfekt for familier - men ikke for dem, der søger after-skiing. Husk at veksle hjemmefra, snekæder (!) og så kan man erhverve trådløs internet på biblioteket. Vi besøgte både Courmayor og Aosta til shopping. Aosta var uden sammenligning bedst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anne och familia från Spånga i Sverige bodde på Residence Planibel i La Thuile från den 22. till den 29. mars 2008.

Vi är på det hela taget väldigt nöjda med vår vistelse i La Thuile.
Ett perfekt skidområde för en barnfamilj, där både tonåringarna och fyraåringen hade glädje av skidåkningen. Byn är charmig och ligger enormt vackert. Det fanns ett väldigt bra barnområde (ni hade uppgivit att det inte fanns någon barnbacke med knapplift, men det gör det - två stycken!) där det också fanns andra aktiviteter än skidåkning.
Något mindre nöjda var vi med hotel Planibel. Lägenheten var OK, men väldigt dåligt utrustad i köket. Vi fick köpa till allt från stekpanna till konservöppnare. Bemötandet från hotellpersonalen var ointresserat, näst intill ovänligt. Vi blev också överraskade av att tvingas betala 125 EURO för gym/pool som vi aldrig använde.
Sammanfattningsvis kommer vi absolut att återvända till La Thuile, men kanske bo på ett annat hotell (även om Planibel onekligen är väldigt praktiskt, eftersom allt finns på samma område och det dessutom ligger alldeles intill liften).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Pernille og familie fra Slangerup boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 15. til d. 22. marts 2008.

Så er vi retur og i gang igen efter en fantastisk ferie i påsken, La Thuile levede op til alle vores forventninger, både den dejlig store lejlighed (vi havde 3 børn med) byen og dens hygge, området, faciliteter og restauranter.. Det er ikke sidste gang vi har været der, regner med at vi kommer igen allerede til næste år..
Tak for jeres gode service inden afrejsen..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Henrik og rejsepartner fra København boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 29. marts til d. 5. april 2008.

Turen gik fint og samlet set har det været en rigtig god tur.
Vedrørende området:
Skiområdet er dejligt, masser af sne og gode pister - og det var jo derfor vi kom. Listsystmenet er godt i La Thuile, men kører man over i La Rosiere.... Faktisk bør man køre til La Rosiere, det er lidt ligesom veteranbil museum, og bestemt en dagstur værd. Lokalområdet er jo lidt af et hul - især fordi det er sent på sæsonen - men det vidste vi på forhånd.
Vedrørende opholdsstedet:
Opholdsstedet levede fuldt op til vore forventninger mht til indkvartering, service osv Vedrørende svømmehal, sauna m.m.:Vi havde nok forventet at dette var fælles (fordi man kender well-nessområder fra andre steder) men her er det mere som i en dansk svømmehal: svømmehallen er med baner (godt) men sauna og tyrkisk bad er herrer og damer for sig (mindre godt når man er et par). Fitness er super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og rejsefæller fra Ålsgårde boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Vi er igen kommet hjem fra La Thuile med gode minder. Det er vores andet år til dette super sted.
I år fik vi en leilighed som var stor og rummelig til 6 personer, noget vi satte stor pris på. Vi kunne nok tænke os at standarden var en lille smule bedre, men det er på typisk Italiens stil og er man i
Italia, ja så er det dette man kan forvente. Vi fik en HEL uge med sol fra skyfri himmel og en masse gode timer i solen. Det vi kan savne i La Thuile er at der findes Skandinaviske skiskolelærere, men på den andre side vil vi helst ikke at "hele" Scandinavia kommer !!!
På Residence Planibel skal man betale for hotel faciliteter nogle som burde kunne vælges fra, eller så skulle standarden og tilbudene være i en noget bedre stand.
I det store og hele er vi meget glade for at være kommet til La Thuile og det er meget sandsynligt vi kommer tilbage hertil til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Inger og familie fra Birkerød boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 19. til d. 26. januar 2008.

Vi er utroligt glade for området både pisterne, lifterne og byen. MEN vi synes standarden på lejlighederne er sunket gevaldigt i de år vi er kommet i La Thuile. I år kom vi ned til 2 lejligheder, hvor der i den ene (den 1-værelset) stort set intet service var. Der var 2 kopper og 2 glas og lidt gryder. Hvis vi ikke havde haft 2 lejligheder, så vi kunne spise sammen, havde vi haft stort behov for at brokke os. Vi klarede det, og jeg orienterede personalet i receptionen om manglerne.
Vi er godt klar over, at vi ikke har valgt de nyrenoverede boliger, men alligevel, vores lejligheder var jo heller ikke gratis.
Til trods for manglerne har vi haft en dejlig ferie, og vi vender gerne tilbage igen med håb om lidt bedre standard.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familien fra Ålsgårde boede på Residence Planibel i La Thuile fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Tusen tak for en deilig vinterferie, for os 10 personer som rejste sammen. Vi kunne riktig godt lige La Thuile som skisportsted, med riktig gode pister og mange muligheder. Liftsystemet fungerer optimalt, og vi opplevede nesten aldrig kø ved liftene. La Thuile som by er hyggeligt, men ikke stort. Vi fandt nogle gode restauranter, og Italiensk mad er jo bare godt. Vi boede på Planibel og det oppfyldte jo stort set våres krav. Vi syntes nok at Poolområdet var meget beskidt efter våres standard, så det droppede vi hurtig. Ellers var vi fornøyd med hotellet. Vi kunne nok ønske os en lille smule bedre stander på leilighedene, men efter Italienske mål var det ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map