Hotel i La Thuile i Aosta

Hotel Le Miramonti

 
Hotel Le Miramonti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Miramonti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Thuile og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Le Miramonti ligger lige ud til den lille flod Dora, der løber forbi La Thuiles stemningsfulde centrum. Beliggenheden er derfor rolig og panoramisk kun ca. 400 m. fra skiliften i byen, der er skibus-stoppested lige ved hotellet. Caféer og pub er at finde i gaderne ved hotellet.

Selve bygningen stammer fra 1887 og er blevet helt renoveret i 2006. Hotellet er elegant indrettet med traditionelt præg med træværk i både lofter og vægge samt rå stenmure. På hotellet er der 24-timers reception, bar, elevator, wi-fi internetopkobling i hallen ved receptionen og garage, som kan benyttes mod betaling. Det er også muligt at parkere bilen på de offentlige pladser ved hotellet.

Læs mere om Hotel Le Miramonti

Hotellets restaurant er også elegant og hyggeligt indrettet. Her tilberedes traditionelle retter med inspiration fra Aosta-dalen. Halvpensionen inkluderer hver aften mulighed for at vælge mellem tre forskellige 4-retters menuer. Morgenmaden serveres fra buffet.

I Hotel Miramontis wellnesscenter er der mulighed for en dukkert i det indendørs bassin eller for at slappe af i sauna eller tyrkisk bad. Mod bestilling er der desuden mulighed for at få massage og diverse skønhedsbehandlinger. Vær opmærksom på at adgang til wellnesscenteret er forbudt for børn under 12 år.

Hotellets 44 værelser er alle rummelige og flot indrettet. Der er ingen forskel hvad angår faciliteterne på værelset mellem Comfort- og Superiorværelserne. Superiorværelserne er dog noget større. Alle værelserne er udstyrede med minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser.

BEMÆRK Venligst:
- Ved ophold over nytår er nytårsmiddag obligatorisk og inkluderer 6 retter samt levende musik
- Ønsker du at spise á la carte på restauranten, så gives 50 % rabat på alle retterne
- Ugepriserne gælder kun ved ankomst lørdag eller søndag, i visse perioder kun om søndagen.

Skjul teksten
 
 
search map