Anmeldelser af Residence Ruetoreif

 
Residence Ruetoreif er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Ruetoreif er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gressoney St. Jean og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Ruetoreif

Læs personlige anmeldelser af Residence Ruetoreif som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Ruetoreif. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familie fra Tisvildeleje boede på Residence Ruetoreif i Gressoney St. Jean fra d. 12. til d. 19. februar 2006.

Vi havde en dejlig uge i byen.Det var et hyggeligt værelse vi havde og køkkenet var fint.
Men der er lige et par ting vi vil bemærke når i nu spørger. Det var meget vanskeligt at tale med dem der sad i receptionen. De kunne kun meget lidt fransk, og vi kunne ikke forstå deres italienske. Engelsk kunne de ikke. Kun ved afrejsen var der en mand der kunne Engelsk. Og deres velkomst hilsen på værelset var også kun på italiensk. Vi er derfor gået glip af en del almindelig information, såsom skibus til Staffal hvor smider vi vores affald mm. Men den ældre dame i receptionen var venligheden selv, vi forstod bare ikke hvad hun sagde.
Byen var hyggelig, bortset fra at vi ikke vidste der var middagslukket ! og så var det jo ski og sne som var det vigtigste. Vi tog mest op til Staffal og der var meget smukt. Mine to ældste sønner blev rigtig gode til skiene, den yngste og jeg var mere forsigtige. Så lidt mere information på engelsk vil gøre tingene lidt nemmere for folk der er nye på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Dorthe Baun og familie fra Espergærde boede på Residence Ruetoreif i Gressoney St. Jean fra d. 13. til d. 20. februar 2005.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Gressoney St. Jean.
Dejlig hyggelig by, hotellet (lejligheden) var rigtig hyggeligt og personalet meget søde og imødekommende.
Desværre har de ikke fået så meget se i Gressoney i år og det bar området præg af, men de er meget dygtige med snekanonerne.
Der er ikke så mange på bakken, så det kompensere for sneen !!
Maden var elendig, vi havde glædet os meget til at skulle til Italien bl. a pga. maden men den var forfærdelig.....
Turen gik fint , vi overnattede i Malterdingen ved Frieburg, vi boede på turen ned på Gasthaus Rebstock , 700 EURO for et familieværelse incl. morgenmad.
På vejen hjem i samme by, men på et andet hotel "Hotel Charme", hvor vi fik goumet menu med vin fra området meget lækkert og et godt afbræk.... (ca. 3300 DKK for 5 personer hvoraf 4 er voksne )

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2005
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map