Anmeldelser af Il Piccolo Residence

 
Il Piccolo Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Piccolo Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gressoney La Trinité og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Piccolo Residence

Læs personlige anmeldelser af Il Piccolo Residence som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Piccolo Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ulla og familie fra Gentofte tilbragte en uge på Il Piccolo Residence fra d. 8. til d. 15. februar 2003. Hun skrev efter turen:

Området var meget fint, og der var tilfredsstillende udfordringer både for øvede og begyndere.
Selve byen var relativ kedelig, uden mange muligheder for at gå ud at spise.
Opholdsstedet var godt. Det var blot ikke gået op for mig ved bestillingstidspunktet at der ikke var en eller anden form for bar/restaurant i bygningen eller lige om hjørnet. Jeg var skuffet over den manglende rengøring i løbet af ugen.
Husk at have bilen med. Uden bil er det nærmest umuligt at komme rundt. Sæt ikke næsen op efter det vilde natteliv, for der er ikke meget at komme efter. Grolla er en helt fantastisk drik. Den er ved at blive indført i Danmark.

In-Italia's kommentar

Der ikke daglig rengøring i lejlighederne medmindre dette er tydeligt specificeret. Ønsker man sådan en service bør man vælge at bo på et hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2003
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Lars, familie og vennerne fra København holdt skiferie i Gressoney på Il Piccolo Residence fra d. 10. til d. 17. marts 2001. Han berettede efter turen:

Overordnet var det en genial tur til italien , med masser af sne og sol. Dejlige store og hyggelige lejligheder.
Ikke meget liv i byen, men dejligt lokalt præg og en oplevelse - skiområdet var helt ok, og det var dejlgit med plads på pisterne, og pister til alle sværhedsgrader - måske ikke helt svært nok itl øvede skiløbere-. De lokale fortalte om planer om at bygge området sammen med alagne og zermatt, hvlket vil gøre området fantastisk.
Dejlig store lejligheder - dog var vi 2 pers mindre end det mulige i hveer lejlighed hvilket var godt nok. Hyggeligt og god service på Il piccolo residence - lidt afsondret, men ok muligheder for transport.
Køb en del ind på vejen dertil - brgrænsede indkøbsmuligheder. Godt sted for familier og strre grupper - der har "nok i sig selv" ikke de store festmulighder
Måske en god ide at udvide lejlighedsservice med en vejbeskrivelse til destinationen. Dejligt stort udvalg af lejligheder på nettet, og god service ved betjeningen. Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2001
Antal rejsende 14 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map