Hotel i Courmayeur i Aosta

Hotel Walser

 
Hotel Walser er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Walser er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Courmayeur og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende, lille by for foden af Mont Blanc

Courmayeur er uden tvivl et af de dejligste skiområder i Valle d'Aosta. Det er en charmerende, lille by, og den er først og fremmest kendt som centrum for bjergbestigning på Mont Blanc. I centrum finder du stilfulde butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den anden side af bjerget ligger Chamonix, et af Frankrigs mest berømte skiresorter. Pisterne omkring Courmayeur når op til 2.755 meter i højderne, og fra Cresta Youla-liften har du ca. 100 km. pister for dine fødder. Du finder ikke mange skiområder, der byder på samme grad af variation.

Wellness og bjergstemning

Hotel Walser byder på god komfort til alle. I wellness-området kan du nyde godt af en skøn, afslappet bjergstemning, og det er det perfekte sted at koble af efter en lang dag på pisterne. Du kan benytte både finsk sauna, varm jacuzzi og få diverse behandlinger og massager. Afslapningsrummet er som skabt til at sidde tilbagelænet og tænke tilbage på dagens udfordringer på ski. Til de ekstra aktive er her et fitness-rum, hvor du kan starte din dag, så kroppen er varmet op. Restauranten på hotellet er også åben for offentligheden, og tilbyder halvpension samt a la carte-menuer. Køkkenet serverer lokale og italienske retter. I fællesområderne kan du benytte Wi-Fi, og her er skiskabe til dine ski og dit øvrige udstyr.

Læs mere om Hotel Walser

Værelser i rustik, alpin stil

Hotellet tilbyder 22 værelser med badeværelse, farve-tv med satellit, telefon, pengeboks og for de fleste værelsers vedkommende, balkon. Du kan vælge imellem dobbeltværelser, 3-sengs værelser og familieværelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Walser

Læs personlige anmeldelser af Hotel Walser som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Walser. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Great value for money

Walser is a very nice and cosy hotel, perfectly placed for skiing and the city center. The rooms are clean and spacious, the food is very good and the staff is kind and exstremely serviceminded, so all in all we give the warmest recommandation for this hotel. We will surely visit again.

Læs mere
 
search map