Hotel i Courmayeur i Aosta

Hotel Walser

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Charmerende, lille by for foden af Mont Blanc

Courmayeur er uden tvivl et af de dejligste skiområder i Valle d'Aosta. Det er en charmerende, lille by, og den er først og fremmest kendt som centrum for bjergbestigning på Mont Blanc. I centrum finder du stilfulde butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den anden side af bjerget ligger Chamonix, et af Frankrigs mest berømte skiresorter. Pisterne omkring Courmayeur når op til 2.755 meter i højderne, og fra Cresta Youla-liften har du ca. 100 km. pister for dine fødder. Du finder ikke mange skiområder, der byder på samme grad af variation.

Wellness og bjergstemning

Hotel Walser byder på god komfort til alle. I wellness-området kan du nyde godt af en skøn, afslappet bjergstemning, og det er det perfekte sted at koble af efter en lang dag på pisterne. Du kan benytte både finsk sauna, varm jacuzzi og få diverse behandlinger og massager. Afslapningsrummet er som skabt til at sidde tilbagelænet og tænke tilbage på dagens udfordringer på ski. Til de ekstra aktive er her et fitness-rum, hvor du kan starte din dag, så kroppen er varmet op. Restauranten på hotellet er også åben for offentligheden, og tilbyder halvpension samt a la carte-menuer. Køkkenet serverer lokale og italienske retter. I fællesområderne kan du benytte Wi-Fi, og her er skiskabe til dine ski og dit øvrige udstyr.

Værelser i rustik, alpin stil

Hotellet tilbyder 22 værelser med badeværelse, farve-tv med satellit, telefon, pengeboks og for de fleste værelsers vedkommende, balkon. Du kan vælge imellem dobbeltværelser, 3-sengs værelser og familieværelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aosta

Hotel Astoria

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Casa Rovai

Firenze, Toscana

Torre Paradiso

Minori, Campania

Populært i Aosta

search map