Hotel i Courmayeur i Aosta

Hotel Walser

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Charmerende, lille by for foden af Mont Blanc

Courmayeur er uden tvivl et af de dejligste skiområder i Valle d'Aosta. Det er en charmerende, lille by, og den er først og fremmest kendt som centrum for bjergbestigning på Mont Blanc. I centrum finder du stilfulde butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den anden side af bjerget ligger Chamonix, et af Frankrigs mest berømte skiresorter. Pisterne omkring Courmayeur når op til 2.755 meter i højderne, og fra Cresta Youla-liften har du ca. 100 km. pister for dine fødder. Du finder ikke mange skiområder, der byder på samme grad af variation.

Wellness og bjergstemning

Hotel Walser byder på god komfort til alle. I wellness-området kan du nyde godt af en skøn, afslappet bjergstemning, og det er det perfekte sted at koble af efter en lang dag på pisterne. Du kan benytte både finsk sauna, varm jacuzzi og få diverse behandlinger og massager. Afslapningsrummet er som skabt til at sidde tilbagelænet og tænke tilbage på dagens udfordringer på ski. Til de ekstra aktive er her et fitness-rum, hvor du kan starte din dag, så kroppen er varmet op. Restauranten på hotellet er også åben for offentligheden, og tilbyder halvpension samt a la carte-menuer. Køkkenet serverer lokale og italienske retter. I fællesområderne kan du benytte Wi-Fi, og her er skiskabe til dine ski og dit øvrige udstyr.

Læs mere om Hotel Walser

Værelser i rustik, alpin stil

Hotellet tilbyder 22 værelser med badeværelse, farve-tv med satellit, telefon, pengeboks og for de fleste værelsers vedkommende, balkon. Du kan vælge imellem dobbeltværelser, 3-sengs værelser og familieværelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aosta

Hotel Beau Sejour

Aosta, Aosta

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Cellai

Firenze, Toscana

Populært i Aosta

search map