Hotel i Courmayeur i Aosta

Domina Home Les Jumeaux

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En charmerende by på grænsen til Frankrig

Courmayeur er absolut et af de mest attraktive skiområder i Valle d’Aosta. Det er en charmerende, lille by, og først og fremmest kendt som centrum for bjergbestigning på Mont Blanc. Byens lille centrum har stilfulde butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den anden side af bjerget ligger Chamonix, et af Frankrigs mest berømte skisportssteder.

Courmayeur begyndte at udvikle sig til skiresort efter 2. Verdenskrig. Pisterne når op til 2.755 m. i højderne, og fra Cresta Youla-liften har du omkring 100 km. pister for dine fødder. Ikke mange skisportssteder er så afvekslende som dette. Domina Home Les Jumeaux Hotel ligger ca. 100 m. fra Funivia-liften, som fører dig op til Checrouit skipisterne.

Afstande:
Centrum: 70 meter
Skilift: 100-150 meter

Læs mere om Domina Home Les Jumeaux

Hotel i klassisk stil med restaurant og pianobar

Domina Home Les Jumeaux (jumeaux betyder tvillinger) er et hotel i klassisk stil, og består af to bygninger. Hovedbygningen indeholder hall, reception, bar og to restauranter. Den anden bygning ligger ca. 100 m. væk, nærmere skiliften. Her hos In-Italia syntes vi du skal være opmærksom på, at hvis du bor i bygning nummer to, skal du gå de ca. 100 meter til den førstnævnte bygning for at spise morgenmad, eller besøge baren eller receptionen.

Godt at vide om Hotel Les Jumeaux Courmayeur

Hotellet har morgenmads restaurant, kaffebar og reception (åben i et begrænset antal timer). I pianobaren kan du nippe til din drink, mens du nyder tonerne af live musik. Når vejret tillader det, kan du også bruge den udendørs terrasse. Den hyggelige restaurant er åben til frokost og middag. Køkkenet serverer regionale og internationale retter. Gratis Wi-Fi er tilgængelig i fællesområderne.

Rummelige værelser


Hotellet har 85 rummelige værelser, mange med balkon og udsigt over de storslåede bjerge. Nogle af værelserne har veranda i stedet for balkon. Alle værelser har følgende faciliteter: Minibar, telefon, skrivebord, satellit-tv og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Aosta

search map