Anmeldelser af Grand Hotel Royal e Golf

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Royal e Golf

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Royal e Golf som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Royal e Golf. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

AC

Godt og dejligt hotel, men rædselsfuldt, at de ikke tænder for A/C trods det, at det var så varmt. Fik bare svaret, at nej, det gør vi først længere henne på sommeren. Det kalder jeg ikke et 5-stjernet hotel, som de skiltede med.

Courmayeur som feriedestination

Grand Hotel Royal e Golf
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel Royal e Golf
Dobbeltværelse (deluxe) m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map