Hotel i Courmayeur i Aosta

Grand Hotel Royal e Golf

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Courmayeur er et af de mest attraktive skiområder i Valle d' Aosta. Det er en charmerende lille by, som er bedst kendt for at være området, hvor man samles for at bestige Mont Blanc. Aostadalen eller Valle d' Aosta, som italienerne siger, er også kendt for at være et kvalitetsbevidst område med lækre butikker, barer og restauranter. Vinter og sommer, det spiller ingen rolle, - her kan du komme året rundt, og nyde den friske bjergluft og den smukke natur.

Stå på ski nær den franske grænse

På den anden side af bjerget finder du Chamonix, som er et af de mest populære skisportssteder i Frankrig.
Courmayeur begyndte at udvikle sig som et skisportssted efter 2. Verdenskrig og få steder er så specielle som dette. Pisterne omkring Courmayeur når 2755 meters højde og fra Cresta Youla svævebanen, finder du omkring 100 kilometer pister lige udenfor døren. Hotellets skibus kører dig ind til Courmayeurs skilifter, som fører dig op i 600 meters højde, og derfra tager det ca. 15 minutter at nå de sneklædte pister. Grand Hotel Royale e Golf er placeret centralt på Via Roma med butikker og gode restauranter i meget kort gåafstand.

Fine sommeraktiviteter

Men det er ikke bare skiløb som lokker, for i området er der masser af spændende aktiviteter. Du kan naturligvis vandre i bjergene om sommeren, men du kan også spille golf, paraglide og så er der vandsport som kano og rafting samt ridning.

Mange lækre faciliteter og højt serviceniveau

Hvis du søger god service på et kvalitetshotel, så er Grand Hotel et oplagt mulighed, hvor du kan både kan nyde skiområderne om vinteren, men også en aktiv vandreferie om sommeren.
Der er mulighed for at være aktiv omkring bjergene i alle sæsoner og som prikken over i'et tilbyder Grand Hotel en lang række wellness faciliteter, hvor du kan forkæle dig selv efter en lang dag i bjergene. Her finder du blandt andet jacuzzi, sauna, Tyrkisk bad, opvarmet pool og et lille fitness-center med panoramisk udsigt, et wellness afslapningsområde og naturligvis en lang række behandlinger for krop og sind.

Pianobar og lounge

Grand Hotel Royale e Golf byder også på en stort og komfortabel Piano bar samt en hyggelig lounge, suppleret med en Champagne bar, hvis du skulle have lyst til en eftermiddags forfriskning. Når du bor her, bør du absolut prøve begge hotellets restauranter; Petit Royale og Grand Royale. Begge er meget anerkendte. Petit Royale har endda fået tildelt en Michelin-stjerne, så det er ikke kun gæster på hotellet der kommer og spiser her. Der serveres en stor morgenmadsbuffet i Grand Royale restauranten hver morgen.
Udover det tilbyder hotellet gratis WiFi og privat parkering mod et gebyr.

Læs mere om Grand Hotel Royal e Golf

Elegante og rummelige værelser

Grand Hotel Royal e Golf har 86 charmerende kvalitets værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har satellit-tv, telefon, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Læs om værelserne på Grand Hotel Royal e Golf

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Royal e Golf

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Royal e Golf som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Royal e Golf. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

AC

Godt og dejligt hotel, men rædselsfuldt, at de ikke tænder for A/C trods det, at det var så varmt. Fik bare svaret, at nej, det gør vi først længere henne på sommeren. Det kalder jeg ikke et 5-stjernet hotel, som de skiltede med.

Læs mere
 
search map