Hotel i Courmayeur i Aosta

Grand Hotel Royal e Golf

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Courmayeur er et af de mest attraktive skiområder i Valle d' Aosta. Det er en hyggelig lille charmerende by, som er bedst kendt for at være området hvor man samles for at bestige Mont Blanc. Valle d' Aosta er også kendt for at være et kvalitetsbevidst område med lækre butikker, barer og restauranter.

Stå på ski nær den franske grænse

På den anden side af bjerget finder du Chamonix, som er et af de mest populære skisportssteder i Frankrig.
Courmayeur startede med at udvikle sig som et skisportssted efter 2. Verdenskrig og få steder er så specielle som dette. Pisterne omkring Courmayeur når 2755 meters højde og fra Cresta Youla svævebanen, finder du omkring 100 kilometers pister foran dine fødder.

Brug skibussen

Hotellets ski-bus bringer dig til Courmayeurs skilifte 600 meter væk og derefter tager det ca. 15 minutter at nå de sneklædte pister. Grand Hotel Royale e Golf er placeret centralt på Via Roma med butikker og gode restauranter i meget kort gåafstand.

Mange lækre faciliteter og højt serviceniveau

Hvis du søger god service på et kvalitetshotel, så er Grand Hotel et oplagt mulighed, hvor du kan både kan nyde skiområderne om vinteren, men også en aktiv vandreferie om sommeren.
Der er mulighed for at være aktiv omkring bjergene i alle sæsoner og som prikken over i'et tilbyder Grand Hotel en lang række wellness faciliteter, hvor du kan forkæle dig selv efter en lang dag i bjergene. Her finder du blandt andet jacuzzi, sauna, Tyrkisk bad, opvarmet pool og et lille fitness-center med panoramisk udsigt, et wellness afslapningsområde og naturligvis en lang række behandlinger for krop og sind.

Pianobar og lounge

Grand Hotel Royale e Golf byder også på en stort og komfortabel Piano bar samt en hyggelig lounge, suppleret med en Champagne bar, hvis du skulle have lyst til en eftermiddags forfriskning. Når du bor her, bør du absolut prøve begge hotellets restauranter; Petit Royale og Grand Royale. Begge er meget anerkendte. Petit Royale har endda fået tildelt en Michelin-stjerne, så det er ikke kun gæster på hotellet der kommer og spiser her. Der serveres en stor morgenmadsbuffet i Grand Royale restauranten hver morgen.
Udover det tilbyder hotellet gratis WiFi og privat parkering mod et gebyr.

Læs mere om Grand Hotel Royal e Golf

Elegante og rummelige værelser

Grand Hotel Royal e Golf har 86 charmerende kvalitets værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har satellit-tv, telefon, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Chalet Valdôtain

Cervinia, Aosta

Hotel Intermonti

Livigno, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Aosta

Hotel Walser

Courmayeur

Hotel Vagneur

Saint Nicolas

search map